Ναταλία Γερμανού για Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου: «Ελπίζω να είμαστε εντάξει τώρα»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού για Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου: «Ελπίζω να είμαστε εντάξει τώρα»

Πριν από λίγο καιρό ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» όπου μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στον Δημήτρη Λιγνάδη και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μάλιστα, κάποιες δηλώσεις του σχολιάστηκαν αρνητικά από την Ναταλία Γερμανού. Έτσι, λίγο αργότερα ο γνωστός ηθοποιός με ανάρτησή του στα social media ξέσπασε για τη συνέντευξή του, η οποία δεν προβλήθηκε ολόκληρη.

Η Ναταλία Γερμανού, τήρησε την υπόσχεσή της και πρόβαλε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Παπατριανταφύλλου στο «Καλύτερα δεν γίνεται», όπου σχολίασε εκτενώς τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Πρέπει να λύσουμε μια παρεξήγηση γιατί το χρωστάμε αυτό το πράγμα κι εμείς θέλουμε όταν είμαστε με κάποιον τρόπο, σίγουρα όχι εσκεμμένα, φάουλ απέναντι σε έναν άνθρωπο, επιστρέφοντας το επόμενο σαββατοκύριακο να μην αφήνουμε καμιά καρδιά “χαλασμένη”.

Μιλάω για τον ηθοποιό, τον κύριο Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου που τον φιλοξενήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη».

Η Ναταλία Γερμανού συνέχισε: «Όπως ξέρετε, και μάλιστα βρέθηκε καλεσμένος και στο Πρωινό ο Αλέξανδρος, στον Γιώργο και τη Φαίη, και πολύ σωστά και ο Γιώργος Λιάγκας είπε αυτό που είναι γνωστό στους περισσότερους ηθοποιούς.

Όταν γίνεται μια συνέντευξη μαγνητοσκοπημένη, συνήθως είναι μεγάλης διάρκειας. Η συνέντευξη του Αλέξανδρου ήταν νομίζω 30-40 λεπτά. Έγινε το μοντάζ κι έπαιξαν 3-4 λεπτά».

Το περιστατικό με την Γερμανού - Παπατριανταφύλλου

«Η Ναταλία Γερμανού επικοινώνησε μαζί μου και...»

Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται και η αναφορά του στον Δημήτρη Λιγνάδη, έφεραν την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να της απαντήσει δημόσια, κατηγορώντας την εκπομπή για κακό μοντάζ.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η παρουσιάστρια ξέσπασε μετά την προβολή της συνέντευξης, λόγω του μοντάζ που έγινε, αλλά και της αναφοράς του ηθοποιού στον Δημήτρη Λιγνάδη και τη συνεργασία τους.

«Στράβωσα… Έπαθα λίγο Κέρμιτ, αυτό που μαζεύει η μούρη του βατράχου, το έχετε δει; Ετοιμαζόμουν να σχολιάσω την ομοιότητα του με τον Γιώργο Γεροντιδάκη και μετά μας πέταξε στα μούτρα τον Λιγνάδη και τον άλλο κύριο (εννοεί τον Πέτρο Φιλιππίδη) και τώρα δεν έχει σημασία να πω εγώ κάτι… Μου το χάλασες ρε Βασίλη.

Τι μου το κολλάς αυτό σε μία τόσο ωραία συνέντευξη; Γιατί; Τώρα δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε κάτι. Τι θα σχολιάσουμε τώρα, αν μοιάζει με τον Γιώργο Γεροντιδάκη; Δεν έχει νόημα… Δεν είναι η στιγμή. Δεν είναι η ώρα να θυμόμαστε τις καλές στιγμές που έχουμε ζήσει με ανθρώπους που είναι στη φυλακή για σοβαρά εγκλήματα. Εντάξει;

Δεν είναι η ώρα! Κι εγώ μπορεί να μην έχω παράπονο από κάποιον, μετά αυτός ο κάποιος να σκοτώσει κάποιον – δανείζομαι γιατί δεν είναι τα ίδια εγκλήματα – δε θα κάτσω να αναλογιστώ εγώ το ότι δεν είχα παράπονο από κάποιον που αυτή τη στιγμή είναι στη φυλακή… Θα σιωπήσω και θα πάω σε διάλειμμα γιατί μου το καταστρέψατε το μοντάζ», είπε χαρακτηριστικά. (δείτε όλο το βίντεο με τα όσα είπε ξεσπώντας).

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας! Η συνέντευξη μου στον @kyriakos_theod στην εκπομπή @kalyteradenginetai την οποία παρουσιάζει η κυρία Γερμανού στον @alphatv ήταν προϊόν κακού μοντάζ» και κατέληξε «Σας ζητώ δημόσια συγγνώμη και την αποκατάσταση του ονόματους μου παίζοντας ολόκληρο το βίντεο με τις δηλώσεις μου».

Έξαλλος ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου με την Ναταλία Γερμανού