Μαρίνα Πατούλη: Βραδινή έξοδος με άνδρα στο πλευρό της

H ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: Βραδινή έξοδος με άνδρα στο πλευρό της

Η Μαρίνα Πατούλη μήνες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της, δείχνει να είναι φουλ ανανεωμένη. Σε κάθε της ανάρτηση στο Instagram, αλλά και δημόσια εμφάνιση της, πάντα ποζάρει με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Έτσι και πρόσφατα και δημόσια έξοδο της με φίλους.

Η πρόεδρος της Unesco βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, όπου συνάντησε τον Κριστιάν Καρεμπέ, με τον οποίο πόζαραν μαζί σε μια αναμνηστική φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Ο @olympiacossfp είναι παντού !!Με το σύμβολο κ αγαπημένο φίλο», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε η Μαρίνα Πατούλη, μετά την έξοδο της στην συναυλία της Άννας Βίσσης που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το κόκκινο σύνολο της.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη βραδινή έξοδος με άνδρα στο πλευρό της

Ξανά μαζί Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης; Η δήλωση που προκάλεσε ερωτηματικά

Υπάρχουν πιθανότητες για επανασύνδεση της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη, μετά τον ξαφνικό χωρισμό τους πριν από λίγους μήνες; Οι νέες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Ενώ, διέψευσε και την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για την ίδια.

«Πράγματι μου έγινε πρόταση για την Φάρμα αλλά δυστυχώς δεν θα συμμετέχω και τους το έχω αποκλείσει. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει καθόλου χρόνος και δεν ανήκει το όλο κόνσεπτ στο ύφος μου», ανέφερε αρχικά.

«Μπορεί το γυαλί να ραγίσει αλλά να κολλήσει με άλλον τρόπο. Εξαρτάται πόσο βαθιά είναι η ρωγμή. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, ήμασταν 35 χρόνια μαζί, τον αγαπώ και έχουμε ένα παιδί μαζί».

«Περάσαμε πολύ δύσκολα, θεωρώ όμως ότι για πάντα θα είναι οικογένεια μου. Έχουμε πολύ καλύτερη επικοινωνία και θεωρώ πως και οι δυο, ως άνθρωποι συνειδητοποιημένοι με γνώμωνα το καλό του παιδιού μας, πρυτανεύει η λογική, η αγάπη και ο σεβασμός».