Δύσκολες στιγμές για τον Δημήτρη Λάλο από τη σειρά Σασμός

Έπεσε θύμα χάκερ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για τον Δημήτρη Λάλο από τη σειρά Σασμός

Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Σασμός, που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Καθημερινός χρήστης του Instagram λοιπόν, πρόσφατα αποκάλυψε πως πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές, αφού ταλαιπωρήθηκε πολύ.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως έπεσε θύμε χάκερ, με αποτέλεσμα να του κλέψουν το λογαριασμό του. Για αυτό και απευθύνθηκε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με σκοπό να τον πάρει πίσω.

«Μείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο και διαβάστε τις οδηγίες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Προσωπικά ευχαριστώ για την καθοδήγηση προκειμένου να ανακτήσω τον λογαριασμό μου» έγραψε ο ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα έπεσε και θύμα απάτης.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου για το διαδίκτυο

Δημήτρης Λάλος θύμα χάκερ

Παντρεμένος με ηθοποιό ο πρωταγωνιστής Δημήτρης Λάλος - Αυτή είναι η σύζυγος του

Αποφάσισε να σπουδάσει μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών χωρίς να έχει καν υπολογιστή στο σπίτι του, ωστόσο λίγο αργότερα μέσω ενός τυχαίου γεγονότος ανακαλύπτει ότι η υποκριτική είναι αυτό που του ταιριάζει.

«Ποτέ δεν ήθελα να γίνω τίποτα. Όταν έφτασε η στιγμή που έπρεπε να αποφασίσω, ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας, μου άρεσε πάρα πολύ το σχέδιο. Μέχρι που μια μέρα είδα στον Φούρνο το Suburbia του Ερίκ Μπογκοσιάν που είχε σκηνοθετήσει η Ελένη Σκώτη και σκέφτηκα ότι αυτό θέλω να κάνω. Έδειχνε νέους που έψαχναν τι να κάνουν στη ζωή τους και με έπιασε ακριβώς στη φάση που ήμουνα. Δεν είχα ποτέ τη λόξα να γίνω ηθοποιός, μέχρι τότε δεν υπήρχε καν στο λεξιλόγιό μου. Από τότε ακολούθησα την Ελένη, έκανα μαθήματα μαζί της, βρήκαμε τον χώρο και φτιάξαμε το Επί Κολωνώ», είχε αποκαλύψει.

Το θέατρο έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη ζωή του αφού όπως έχει αποκαλύψει τον έχει κάνει πιο συγχωρετικό. «Πλέον καταλαβαίνω τον άλλον πιο εύκολα, τον συμπονώ. Το θέατρο σου αυξάνει τη συναισθηματική νοημοσύνη. Όταν βλέπεις τον άλλο να υποφέρει, μπαίνεις πιο εύκολα στη θέση του. Παλιότερα θύμωνε κάποιος και θύμωνα κι εγώ, ενώ τώρα αρχίζω σιγά σιγά και τον καταλαβαίνω. Βλέποντας πίσω απ’ όλον αυτό τον θυμό και τον σαματά, βλέπεις την ψυχή η οποία προσπαθεί να εκφραστεί αλλά δεν βρίσκει τρόπο» έχει δηλώσει.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, είχε κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την ζωή του.

Στην πραγματική του ζωή ο Δημήτρης Λάλος είναι παντρεμένος με την πολυβραβευμένη ηθοποιό Ελένη Μαυρίδου την οποία γνώρισε μέσα από τη σπουδαία πορεία της στον χώρο. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει και μια κορούλα.

Σασμός σύζυγος Δημήτρη Λάλου

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώ­θεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρ­ξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ' αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγ­ματικά το εννοείς και πραγματικά εί­ναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότη­τα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συ­νεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός», είχε πει σε συνέντευξη του για την κόρη του.