Ανατροπή στην σχέση Τσαλίκη - ΣΚΑΙ! Ποιος τα.. γυρνάει και γιατί

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπή στην σχέση Τσαλίκη - ΣΚΑΙ! Ποιος τα.. γυρνάει και γιατί

Ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στην κόντρα ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Γιώργο Τσαλίκη λόγω του Big Brother. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το κανάλι επιχειρεί να προσεγγίσει και πάλι τον τραγουδιστή με μια νέα πρόταση - έκπληξη που θα αφορά κάτι εντελώς καινούργιο.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» πρόκειται να του προτείνουν μια θέση στο Masked Singer που θέλουν σύντομα να βγάλουν στον αέρα.

Η αποκάλυψη για Τσαλίκη - ΣΚΑΙ

«Σε μια από τις πιο ηχηρές ρήξης της προηγούμενης σεζόν που ήταν αυτή του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο για να παρουσιάσει το Big Brother και βγήκε ο ίδιος και το είπε σε κάτι δηλώσεις του, μόλις είχε επιστρέψει από την Αυστραλία. Ήδη κυκλοφορούσαν φήμες ότι οι παρουσιαστές θα είναι ο Γκουντάρας και η Κάκκαβα και όχι αυτός.

Το κανάλι κατήγγειλε τη σύμβαση του επικαλούμενο ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες της εχεμύθειας. Έχουν γίνει νομικές ενέργειες και από τις δύο πλευρές. Από την μεριά του ΣΚΑΪ μαθαίνουμε ότι θέλουν να ρίξουν τους τόνους και να υψώσουν την λευκή σημαία. Θέλουν μία εξωδικαστική “συμφιλίωση” προτείνοντας νέα συνεργασία στον Γιώργο Τσαλίκη. Ετοιμάζουν να του κάνουν νέο deal συνεργασίας. Τον θέλουν στην κριτική επιτροπή του Masked Singer.

Η σκέψη είναι να αξιοποιηθεί ο Γιώργος Τσαλίκης στο Masked Singer. Ωστόσο είναι αμφίβολο αν ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι θετικός. Δεν έχει γίνει ακόμα η σχετική επικοινωνία με τον τραγουδιστή» τόνισε η δημοσιογράφος.

1.000.000 ευρώ ζητούσε ο ΣΚΑΙ από τον Τσαλίκη

Ο σταθμός πριν αρκετούς μήνες ανακοίνωσε πως επέλεξε τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα για την παρουσίαση του ριάλιτι και τελικά ο τραγουδιστής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη δημοσιοποιώντας μάλιστα το θέμα.

«Τελικά ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση», ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε μια σειρά ιστοριών που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ποια ήταν όμως η κίνηση που ανέφερε o Γιώργος Τσαλίκης, αλλά δεν ανακοίνωσε; Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time” η διοίκηση του ΣΚΑΙ αλλά και η νομική υπηρεσία του σταθμού τού απέδωσαν αγωγή για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα η αγωγή του ΣΚΑΙ είναι στο ύψος του 1.000.000 ευρώ.