Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά - «Σε αυτό το post είχαν πολλές...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά - «Σε αυτό το post είχαν πολλές...»
News 24.10.2021 16:18
Από Ίρις Βίλα

Τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Κοντοβά βρίσκεται ανάμεσα σε Καμπάλα και Ελλάδα καθώς η ίδια συνεχίσει να πηγαινοέρχεται για την αγαπημένη της κόρη Έιντα (Δείτε εδώ τρυφερή φωτογραφία τους). Μάλιστα, μεταξύ άλλων η γνωστή σχεδιάστρια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις η ίδια έχει δημοσιεύσει ένα άκρως τρυφερό βίντεο από την Ουγκάντα με πολλά μικρά παιδάκια. Βέβαια, μιας και έχει αρκετή στενή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, αρκετοί από αυτούς αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο τα κεφάλια των παιδιών είναι ξυρισμένα.

Η Χριστίνα Κοντοβά απάντησε στη συγκεκριμένη ερώτηση, γράφοντας στα instastories: «Σε αυτό το post είχα πολλές ερωτήσεις γιατί ξυρίζουν τα κεφάλια των παιδιών… Γίνεται κυρίως για λόγους υγιεινής και είναι κάτι σύνηθες σε παιδιά σε όλη την Αφρική, αλλά και σε ενήλικες».

Η απάντηση της Χριστίνας Κοντοβά

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

Την ρώτησαν γιατί δεν υιοθέτησε Ελληνόπουλο και απάντησε δημόσια

Από την ημέρα που η Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε πως υιοθέτησε παιδάκι από την Ουγκάντα δέχτηκε πολλά μηνύματα θετικά για την πανέμορφη πράξη που έκανε. Από την άλλη ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που αναρωτήθηκαν - με πολλούς να την κράζουν - για το γεγονός πως δεν υιοθέτησε Ελληνόπουλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει καθημερινές αναρτήσεις με τις στιγμές που περνάει στην Ουγκάντα με την κόρη της. Η ίδια περνάει πολύ καιρό στην εξωτική χώρα μέχρι να καταφέρει να γυρίσει με την μικρή της στην αγκαλιά.

Η κύρια προϋπόθεση της υιοθεσίας είναι η μητέρα να παραμείνει για ένα διάστημα στη χώρα καταγωγής του παιδιού, ώστε να γνωριστούν καλύτερα και να περάσουν μαζί χρόνο, πριν από τη μετακόμιση. Για αυτόν τον λόγο η γνωστή σχεδιάστρια είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι. Φυσικά δίπλα της σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης. Φαίνεται πως είναι αρκετά υποστηρικτικός με την απόφαση της συντρόφου του.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της λοιπόν θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα που έχουν πολλοί!

«Και επειδή μόλις πήρα μήνυμα “γιατί δεν υιοθετείς από την Ελλάδα” και με έχουν ρωτήσει πολλοί, θα απαντήσω απλά… “Τι σημασία έχει”» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κοντοβά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φωτογραφία από το σπίτι της Χριστίνας Κοντοβά στην Ουγκάντα

Χριστίνα Κοντοβά: Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την σοκαριστική εξομολόγηση της

Share