Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης

Αυτή τη περίοδο η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φαίνεται πως έχει ανανεωθεί αρκετά μετά από τον χωρισμό της από τον Σωτήρη Χατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πλευρό του Κυριάκου Σκούρα κι όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνισή του στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το τρίτο στεφάνι», γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Τι λες τώρα», όπου βγήκε μέσω Skype.

Μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως δεν έχει να κρύψει τίποτα. «Φυσικά και ήταν επιλογή μου να βρεθώ σε ένα μέρος με φωτογράφους…

Και γι’ αυτό λάμπω, αλήθεια είναι αυτό. Ήξερα ότι αν εμφανιστώ αυτή η φωτογραφία θα έπαιζε, αλλά ήταν επιλογή μου. Όλα αυτά τα χρόνια ζω τη ζωή μου με χαμηλούς τόνους αλλά παρ’ όλα αυτά δεν την κρύβω κιόλας. Είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο».

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

«Είχα μια παλίνδρομη κύηση! Ένιωσα πένθος γιατί είναι μια μεγάλη απώλεια»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός, μετά την δημόσια έκκλησή της, προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις, ενώ μέσα σε όλα ανέφερε πως είχε χάσει ένα παιδάκι στο παρελθόν εξαιτίας παλινδρόμησης που ολοκλήρωσε πρόωρα την εγκυμοσύνη της.

«Γενικώς στη ζωή μου έλεγα πάντα πως δεν ξέρω ένα παιδί αν θα μπορούσα να το κουλαντρίσω εύκολα. Δεν είμαι από τις γυναίκες που γεννήθηκαν για να γίνουν μάνες. Ούτε βιολογικά ρολόγια μπορώ να πω ότι άκουσα. Δεν είναι όλες οι γυναίκες για αυτό.

Εάν ήθελα τόσο πολύ ένα παιδί πιστεύω πως θα το είχα κάνει. Θα το είχαν κάνει σε μικρότερη ηλικία και δεν θα είχα ούτε παλίνδρομη κύηση. Στον γάμο μου, ναι, είχα μια παλίνδρομη κύηση αλλά δεν πρόλαβα ούτε να πενθήσω. Ένιωσα πένθος γιατί είναι μια μεγάλη απώλεια και δεν την είχα βιώσει. Δεν ήξερα πως είναι.

Ήταν πολύ μεγάλη απώλεια όσο μικρή κι αν ήταν αυτή η κύηση. Όταν ανακάλυψα πως υφίσταται παλίνδρομη κύηση και έπρεπε να κάνω μια επέμβαση, επειδή έγινε πολύ γρήγορα όλο αυτό, την ίδια μέρα έπρεπε να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να κάνω πρεμιέρα στο θέατρο. Δηλαδή το πρωί πήγα στο χειρουργείο, μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα και έκανα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν από τα πιο εύκολα πράγματα που έχω ζήσει στη ζωή μου».