Λένα Δροσάκη: «Είπα πολλές φορές ότι θα τα παρατήσω, ακόμα και τώρα»

Η εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λένα Δροσάκη: «Είπα πολλές φορές ότι θα τα παρατήσω, ακόμα και τώρα»

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την σειρά που πρωταγωνιστεί στο MEGA «Το αύριο μας ανήκει». Η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει αν τα μυστικά που κρύβει η ηρωίδα της θα αποκαλυφθούν, αν η ίδια έχει μυστικά, αλλά και πόσο άλλαξε τη ζωή της η μητρότητα.

Οι δηλώσεις της Λένας Δροσάκη

Υποδύεστε μια γυναίκα που κρύβει πολλά μυστικά... θα αποκαλυφθούν σύντομα κάποια από αυτά;

Οι γυναίκες που έχουν μυστικά δεν παύουν να έχουν. Είναι η ζωή τους μπλεγμένη με μυστήρια και, ίσως, κάπως ενδόμυχα τα επιδιώκουν κιόλας. Η συνέχεια επί της οθόνης. Είμαι σίγουρη ότι κάποια από αυτά θα βγουν στην επιφάνεια.

Η Λένα έχει μυστικά;

Δεν μου αρέσουν τα ψέματα στη ζωή μου. θεωρώ ότι τα μυστικά είναι σαν να λες με κάποιον τρόπο τη μισή αλήθεια. Βέβαια, όλοι μέσα μας, βαθιά, κρύβουμε κάποια πράγματα. Στη δική μου περίπτωση, από την ημέρα που έγινα μητέρα όλα αυτά έπαψαν να υπάρχουν. Αποκαλύφθηκαν.

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας η μητρότητα;

Πάρα πολύ, στο 100%. Η μητρότητα έδωσε άλλο νόημα στη ζωή μου, όλα άλλαξαν. Η καθημερινότητα μου, τα συναισθήματα μου, ο τρόπος που σκέφτομαι. Όλη μου η κοσμοθεωρία. Η μαμά Λένα είναι διαφορετική πλέον.

Σταθήκατε τυχερή στην πορεία μέχρι τώρα;

Στάθηκα τυχερή, αλλά η ζωή δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είπα πολλές φορές ότι θα τα παρατήσω, ακόμα και τώρα. 'Oπως όλοι μας, έτσι και εγώ αντιμετώπισα και δύσκολες στιγμές. Είναι η καθημερινότητα και η ίδια η ζωή που κάποιες φορές δυσκολεύει την κατάσταση. Όμως, κάθε μέρα λέω «Δόξα τω θεώ». Είμαι τυχερή γιατί πάνω από όλα πήρα πολλή αγάπη.

Λένα Δροσάκη για κίνημα #metoo - «Να έχουµε δύναµη όλοι µας να πούµε "όχι"»

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» όπου μέσα σε όλα μιλάει για την ζωή της δίπλα στην οικογένειά της αλλά και για την σειρά του MEGA «Το αύριο μας ανήκει», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός ήταν ένα από τα πολλά άτομα στον χώρο του θεάτρου που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δείτε εδώ πρόσφατες δηλώσεις της.

Υποδύεστε µια γυναίκα που κρύβει πολλά µυστικά… Θα αποκαλυφθούν σύντοµα κάποια από αυτά;

Οι γυναίκες που έχουν µυστικά δεν παύουν να έχουν. Είναι η ζωή τους µπλεγµένη µε µυστήρια και, ίσως, κάπως ενδόµυχα τα επιδιώκουν κιόλας. Η συνέχεια επί της οθόνης. Είµαι σίγουρη ότι κάποια από αυτά θα βγουν στην επιφάνεια.

Η Λένα έχει µυστικά;

∆εν µου αρέσουν τα ψέµατα στη ζωή µου. Θεωρώ ότι τα µυστικά είναι σαν να λες µε κάποιον τρόπο τη µισή αλήθεια. Βέβαια, όλοι µέσα µας, βαθιά, κρύβουµε κάποια πράγµατα. Στη δική µου περίπτωση, από την ηµέρα που έγινα µητέρα όλα αυτά έπαψαν να υπάρχουν. Αποκαλύφθηκαν.

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας η µητρότητα;

Πάρα πολύ, στο 100%. Η µητρότητα έδωσε άλλο νόηµα στη ζωή µου, όλα άλλαξαν. Η καθηµερινότητά µου, τα συναισθήµατά µου, ο τρόπος που σκέφτοµαι. Ολη µου η κοσµοθεωρία. Η µαµά Λένα είναι διαφορετική πλέον.

Πώς είναι ο Αλέξανδρος ως σύντροφος και ως πατέρας;

Ως πατέρας, είναι, απλά, υπέροχος. Τρυφερός, συναισθηµατικός, δοτικός και δίπλα στο παιδί µας. Αυτή τη στιγµή που σας µιλάω, είναι στο άλλο δωµάτιο µε τον γιο µας και παίζουν (γελάει).

Ως σύζυγος, είναι επίσης αυτό. Και είναι πολύ σηµαντικό για εµένα. Είναι υποστηρικτικός, ευαίσθητος, ώριµος και προστατευτικός. Στέκεται βράχος στα δύσκολα. Είναι πραγµατικός συνοδοιπόρος στη ζωή µου ο άντρας µου.

Πιστεύετε πως θα αλλάξουν τα πράγµατα στον χώρο του θεάτρου µετά την καταγγελία σας για σεξουαλική παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Το ελπίζω, το εύχοµαι και το προσµένω. Να αλλάξουν όλα, όχι µόνο στο θέατρο, διότι παντού γίνονται αυτά. ∆υστυχώς! Να αλλάξει η κοινωνία µας και να έχουµε δύναµη όλοι µας να πούµε «όχι» σε τέτοιου είδους περιστατικά. Χρειάζεται δύναµη ψυχής.