Η Ελένη Δήμου αποκαλύπτει για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Δεν έχω κλάψει ποτέ όσο έκλαψα στο νοσοκομείο»

« Εμένα με τσάκισε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ελένη Δήμου αποκαλύπτει για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Δεν έχω κλάψει ποτέ όσο έκλαψα στο νοσοκομείο»

Την Ελένη Δήμου για πέντε συνεχόμενα live την έχουμε δει να μας εντυπωσιάζει κάθε Σάββατο βράδυ με την συμμετοχή της στο μουσικό show «J2US». Η ίδια το μεσημέρι της Κυριακής 24/10 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Φοβήθηκα πάρα πολύ. Παιδιά δεν ήταν καθόλου αστεία περίπτωση, αυτός ο ιός είναι ό,τι πιο τρομακτικό, με την έννοια της μοναξιάς.

Εμένα με τσάκισε. Μπήκα με πολλά γκάζια στο show, πολλές ώρες, δεν έπινα, δεν έτρωγα. Ήμουν σε μια διέργεση και καταλαβαίνετε ήρθε και βρήκε το ανοσοποιητικό μου… Ήμουν διπλά εμβολιασμένη. Μοναξιά στο νοσοκομείο…

Νομίζω ότι το κλάμα που είχα ρίξει εκεί μέσα, δεν το έχω κάνει ούτε για ανθρώπους που έχω χάσει. Τόσο πολύ κλάμα. Έκλαιγα συνέχεια. Φοβήθηκα πολύ. Δυο μέρες κοιμόμουν με τον άντρα μου, δεν ήξερα ότι ήμουν θετική. Ευτυχώς δεν κόλλησε».

Οι δηλώσεις της Ελένης Δήμου

"Κάποιοι θύμωσαν που μίλησα λίγο περίεργα για αυτούς που δεν εμβολιάζονται"

Στο Live News μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) η Ελένη Δήμου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, όπου μάλιστα χρειάστηκε και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

«Κάποιοι θύμωσαν που μίλησα λίγο περίεργα για αυτούς που δεν εμβολιάζονται. Δεν πειράζει, βρε παιδιά, όταν κανείς είναι στο νοσοκομείο και ανησυχεί πάρα πολύ και τρομάζει και βιώνει την μοναξιά του Covid, είναι πολύ λογικό να τα βάλει με κόσμο».