Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: «Οι Κυριακάτικες αγκαλιές» και οι τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: «Οι Κυριακάτικες αγκαλιές» και οι τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram

Όπως είναι λογικό ο ελεύθερος χρόνος που διαθέτουν καθημερινά η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ελάχιστος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, τα Σαββατοκύριακα θα φροντίσουν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί, εντός ή και εκτός σπιτιού, σε αγαπημένα στέκια και προορισμούς.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές στις οποίες η Τατιάνα Στεφανίδου έχει εκφράσει ανοιχτά την αγάπη της προς τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος δεν θα της χαλάσει χατίρι, ποζάροντας μαζί της.

Αυτό συνέβη και το απόγευμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου. Το ζευγάρι λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο εντός σπιτιού, με την Τατιάνα Στεφανίδου να κάνει τη νέα της ανάρτηση στο Instagram.

Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Κυριακάτικες αγκαλιές! Αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα να έχετε όλοι», ήταν η λεζάντα κάτω από τη νέα ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Με μίνι νυφικό και ξώφτερνα πέδιλα παντρεύτηκε η Τατιάνα Στεφανίδου τον Ευαγγελάτο - Φωτογραφίες από τον γάμο

Με αφορμή τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και το υπέροχο νυφικό της (δείτε το εδώ) το Youweekly.gr γυρίζει το χρόνο πίσω και σας μεταφέρει στις 14 Σεπτεμβρίου του 2003, όπου η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος παντρεύτηκαν ύστερα από 5 χρόνια σχέσης. Ο γάμος του ζευγαριού, πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, στο εκκλησάκι που έχουν στο σπίτι τους, παρουσία αγαπημένων φίλων, συνεργατών και συγγενών. Λίγοι επώνυμοι ήταν προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων η Αγγελική Νικολούλη και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε στη γαμήλια δεξίωση.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Μάκης Σεριάτος και η σύζυγος του Ιωάννα Καπελετζή ενώ παρανυφάκια ήταν ο Λάμπης- ο πρωτότοκος γιος το Νίκου Ευαγγελάτου από τον προηγούμενο γάμο του με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου- η ανιψιά του Γαβριέλα και ο γιος του Νικόλας, τον οποίο έχει αποκτήσει με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Τατιάνα Στεφανίδου

Το νυφικό της Τατιάνας Στεφανίδου είχε την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου, ενώ έκανε εντύπωση το mini μήκος του, το οποίο αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της. Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα έκανε αυτή την τολμηρή επιλογή του κοντού νυφικού, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της Λυδία. Στα μαλλιά της φορούσε ένα μακρύ πέπλο και δαντελωτά γάντια μέχρι τον αγκώνα, που έκαναν ακόμη πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή της.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος

Η γαμήλια δεξίωση έγινε επίσης στον μεγάλο κήπο, στο κτήμα τους στην Χαλκίδα, έχοντας στηθεί μια τεράστια τέντα και ένας πλούσιος μπουφές, δίπλα στην πισίνα. Στην τηλεοπτική ιστορία ωστόσο έμεινε, το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η Τατιάνα Στεφανίδου, αφιερωμένο στον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος

Τατιάνα Στεφανίδου νυφικό