«Έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη για την μητέρα του

Τι είπε για το πρόβλημα στην υγεία της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη για την μητέρα του

Με μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε πως διαγνώσθηκε με καρκίνο. Όπως εξήγησε καλείται να παλέψει με το πολλαπλό μυέλωμα, μία σπάνια μορφή καρκίνου - δείτε τι είναι. Μάλιστα, δηλώνει πως είναι έτοιμη να το παλέψει κι αυτή, όπως και η Φώφη Γεννηματά που δίνει ξανά μάχη με την ασθένεια.

Μια εβδομάδα μετά ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στις κάμερες που τον συνάντησαν σε δημόσια έξοδο του, ρωτήθηκε για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του. Ο Δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αγάπη που έχει δεχτεί η οικογένεια του.

Όσα είπε ο Μπακογιάννης για την Ντόρα

«Το μόνο που εγώ μπορώ να σας πω είναι ένα πελώριο, ένα τεράστιο ευχαριστώ. Έχει δώσει πολλή αγάπη σε όλη της τη ζωή. Την έχει δώσει γενναιόδωρα και τώρα τη λαμβάνει πίσω. Και τη λαμβάνει πίσω την στιγμή που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη. Την ευγνωμοσύνη τη δική μου, της αδερφής μου, των παιδιών μας και όλης μας της οικογένειας» είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του μετά την αποκάλυψη για τη μάχη της Ντόρας Μπακογιάννη με τον καρκίνο

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Κώστας Μπακογιάννης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την αγάπη και τη στήριξη που λαμβάνει η μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και όλη του η οικογένεια από τη στιγμή που έγινε η αποκάλυψη για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’όλους.

Την δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά. Αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis on Monday, October 18, 2021