Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ - Νίνα Φλορ: Συνελήφθη άνδρας έξω από την εκκλησία

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ - Νίνα Φλορ: Συνελήφθη άνδρας έξω από την εκκλησία

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνα Φλορ στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αθήνα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο).

Ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, η Πριγκίπισσα Θεοδώρα, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία και ο Πρίγκιπας Οδυσσέας-Κίμων ήταν μάλιστα μερικοί από τους κουμπάρους και τους πάρανυμφούς ενώ λόγω κορωνοϊού, η συμμετοχή των καλεσμένων στη τελετή στη Μητρόπολη περιορίστηκε μόνο στις οικογένειες και σε μερικούς φίλους.

Κατά τη διάρκεια όμως του μυστηρίου υπήρξε, όπως έδειξε η σημερινή (25/10) εκπομπή του Mega Καλημέρα η προσαγωγή ενός 53χρονου άνδρα που κρατούσε μια ελληνική σημαία. Μάλιστα, έγραφε χαρακτηριστικά πάνω «Ισχύς μου η αγάπη του λαού».

Μετά από καταγγελίες, ο άνδρας αυτός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολος και εκεί σχηματίστηκε δικογραφία για παραποίηση και προσβολή εθνικού συμβόλου.

Ο ίδιος ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος και ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει από τη δικογραφία τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Η σύλληψη του 53χρονου στον γάμο του Πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνα Φλορ

Αυτή είναι η μπομπονιέρα Γλύξμπουργκ - Φλορ

Έξω από τον ναό είχε συγκεντρωθεί κόσμος που ήθελε να δει από κοντά τους καλεσμένους και το ερωτευμένο ζευγάρι. Γύρω από τον περίβολο είχε δημιουργηθεί μια ζώνη με σιδερένια κάγκελα ώστε να δημιουργείται μία απόσταση ασφαλείας μεταξύ του κόσμου και των καλεσμένων που έφτασαν με βανάκια.

Μέσα από τα social media είδαμε μάλιστα και την μπομπονιέρα του γάμου τους. Τις σχετικές φωτογραφίες ανήρτησε στα instastories ο μετρ των δημοσίων σχέσεων Γιώργος Ντάβλας. Δείτε και φωτογραφίες με τα φιλιά τους μετά το γάμο.

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ - Νίνας Φλορ

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ - Νίνας Φλορ μπομπονιέρα