Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Χάρης Βαρθακούρης: Τον ρώτησαν για το Big Brother και ξέσπασε σε γέλια - Σε αμηχανία η δημοσιογράφος

«Καταλαβαίνω την ερώτησή σου αλλά...»

Χάρης Βαρθακούρης: Τον ρώτησαν για το Big Brother και ξέσπασε σε γέλια - Σε αμηχανία η δημοσιογράφος
News 25.10.2021 10:44
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μετά το τέλος του j2us το Σάββατο 23/10, η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Χάρη Βαρθακούρη και μίλησε για όλους και για όλα. Ανάμεσα άλλων και για το Big Brother και τα... νούμερα τηλεθέασης.

«Γενικά δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δεν έχω δει τίποτα δικό μου ποτέ», είπε αρχικά και όταν η δημοσιογράφος, Όλγα Λαφαζάνη τον ρώτησε στη συνέχεια για τον Μεγάλο Αδελφό αν «Νιώθει μια δικαίωση με τα νούμερα;», η αντίδραση του ήταν απίστευτη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξέσπασε σε γέλια , με την δημοσιογράφο να κοιτάει αμήχανα την κάμερα. «Καταλαβαίνω την ερώτησή σου, αλλά αυτές είναι ερωτήσεις που πρέπει να γίνουν στον Τσαλίκη. Δεν είναι ότι είχα συμφωνήσει να το παρουσιάσω και ξαφνικά κάποιος μου έφαγε τη θέση. Δεν είχα σκοπό να το ξαναπαρουσιάσω. Δεν με απασχολούν τα νούμερα του Big Brother», ανέφερε.

«Το Big Brother ήταν ψυχοφθόρο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (1/10) ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην παρουσίαση του Big Brother καθώς και στη σχέση του με την Αντελίνα.

Όπως εξήγησε, πέρυσι θα προτιμούσε να έχει αξιοποιήσει τον τηλεοπτικό χρόνο που του δόθηκε για το Big Brother, για να κάνει μία εκπομπή με την Αντελίνα, η οποία βέβαια ήρθε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Έχουμε δυο παιδιά, δύο σκυλιά, έχει ένα σύζυγο, ένα σπίτι, έχει πράγματα να κάνει η Αντελίνα, δεν είναι αργόσχολη. Τώρα μπορεί να μας αφοσιωθεί λίγο παραπάνω. Είναι ευκαιρία να κάνει τη γυμναστική της και να χάσει τα κιλά της γιατί εμείς το καλοκαίρι φάγαμε καλά.

Το Big Brother ήταν ψυχοφθόρο. Θα προτιμούσα να κάνω εκπομπή με την Αντελίνα. Η Άννα Μαρία είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα και θεωρώ ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να φτάσουμε μακριά - δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο J2US», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρης Βαρθακούρης: «Ήταν πιο δύσκολο το Σου Κου Family»

J2US: "Θρίαμβος" για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Βαρθακούρη - Απoθεώθηκαν από τους κριτές

Share