J2us - highlights 23/10: Η "εγκυμοσύνη" της Ιωάννας Τούνη και τα υπονοούμενα για το νέο ζευγάρι

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2us - highlights 23/10: Η

To βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησε με τον Νίκο Κοκλώνη να λέει την πρώτη "Καλησπέρα" στο «J2US» και είχε ετοιμάσει μία απίθανη βραδιά με πολλές εκπλήξεις. Τι είδαμε ωστόσο μέχρι το φινάλε του show;

Τα 23/10 highlights του J2us

Η φιέστα άρχισε νωρίς με τον παρουσιαστή και παραγωγό να πιάνει το μικρόφωνο και να «Τσίκα-τσίκα Just ολέ, όλε» περιστοιχισμένος από ένα εντυπωσιακό μπαλέτο.

Αμέσως μετά καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στην τηλεοπτική του παρέα και υποσχέθηκε ένα μοναδικό υπερθέαμα. «Σας άρεσε το Τσίκα-τσίκα; Έγινα Λατίνος εραστής» σχολίασε στην κριτική επιτροπή.

Η εντυπωσιακή είσοδος της Κατερίνας Καινούργιου - Δεμένη στη σκηνή του σόου

Αμέσως θέλησε να καλησπερίσει την Κατερίνα Καινούργιου. Να τονίσουμε πως μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Στικούδη από το green room για τη γέννηση του μωρού της έχει πάρει τη θέση της προσωρινά.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης μπήκε δεμένη στη σκηνή του σόου με τον Νίκο Κοκλώνη να αναφέρει πως την είχε προειδοποιήσει για την επιθυμία του να τραγουδήσει μόνος του και σε αυτή την έναρξη.

Σάρωσαν στην σκηνή η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης

Μέσα σε όλα δεν άργησε να ξεκινήσει και το τραγούδι αφού το πρώτο ζευγάρι για απόψε που "άνοιξε" την σκηνή ήταν η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης όπου τραγούδησαν την επιτυχία «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω».

Τα σχόλια των διαγωνιζομένων ήταν άκρως θετικά αφού η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πολύ μου αρέσατε» προτού η Μαρία Μπακοδήμου σχολιάσει πόσο όμορφη και τσαχπίνα ήταν η δημοσιογράφος.

Ωστόσο από την άλλη, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να την "τσιγκλήσει" λίγο, αφού έφερε και την πικάντικη αιχμή του καθώς άρχισε να ψάχνει τον Τζέιμς στο κοινό.

Η Κατερίνα Στικούδη βγήκε on air και αποκάλυψε τα συναισθήματά της - «Έχω τρελαθεί»

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε και ευχαρίστησε τον Νίκο Κοκλώνη για τις όμορφες ευχές του και περιέγραψε τα πρώτα της συναισθήματα μετά την άφιξη του μπέμπη της.

«Τα φιλιά μου σε όλους. Θέλω να σου πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ολοκληρώθηκε αυτό το ταξίδι, αρχίζει ένα άλλο όμως και είμαι έτοιμη να το ζήσω».

«Συγκινούμαι περισσότερο, παλιά ήμουν πιο σκληροπυρηνική. Βλέπω αυτό το πλασματάκι και σκέφτομαι ότι προήλθε από εμένα και τον Βαγγέλη».

Η εμφάνιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Κέλλυς Κελεκίδου δεν "εντυπωσίασε" τους κριτές

Για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν κατάφερε να "εντυπωσιάσει" αλλά και να σπάσει το φράγμα αν και φάνηκε πως ήταν αρκετά πιο άνετος σε σχέση με άλλες φορές σύμφωνα με τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος δε διστάζει να λέει ξεκάθαρα την άποψή του.

Με τον παρουσιαστή συμφώνησε και η Δέσποινα Βανδή. «Στο αφηγηματικό ήσουν πολύ μέσα» του είπε αλλά όταν έφτασε το τραγουδιστικό κομμάτι η συνέχεια δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχής.

Η φουσκωμένη κοιλιά της Ιωάννας Τούνη

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στην εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη και συγκεκριμένα στο φόρεμα το οποίο τόνιζε λίγο παραπάνω την κοιλίτσα της.

Μετά το τέλος της εμφάνισης, ο Νίκος Κοκλώνης πλησίασε την Ιωάννα λέγοντας: «Πολλά μπορώ να υποθέσω με αυτό το φόρεμα» και εκείνη απάντησε: «Μην υποθέσεις τίποτα». Βέβαια, δεν έλειψαν και οι χρήστες του Twitter να σχολιάσουν.

«Αθώα άφωνος» ο Τζέιμς Καφετζής - Ποιος του έβαλε 9 «έτσι για την τρέλα»;

Στο 5ο live του J2US εμφανίστηκε στην σκηνή ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος δεν κατόρθωσε να πατήσει γερά στις γραμμές του πενταγράμμου. Μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου τραγούδησαν το «Ξημερώματα».

Αφού έπαθε ένα μίνι «κοκομπλόκο» και αποκάλεσε «Γιώργο» τον οικοδεσπότη, ο Τζέιμς δεν έδειξε να στενοχωριέται που δεν τα πήγε και τα τόσο καλά αφού σημασία για εκείνον έχει ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του σόου.

Οι κριτικές έπεσαν σαν «πέλεκυς» με τον πιο αυστηρό από όλους τον Σταμάτη Φασουλή. «Δεν ήταν τραγούδι, ήταν θρήνος. Χειρότερα δεν μπορούσες» του είπε θέλοντας να είναι αντικειμενικός.

Όμως, η τεράστια ανατροπή ήρθε στο τέλος με ένα 9άρι που έπεσε σαν «κεραμίδα» στη βαθμολογία. «Έτσι, για την τρέλα» φώναξε Μαρία Μπακοδήμου.

"Κατακεραύνωσε" ο Σταμάτης Φασουλής on air την Σάσα Σταμάτη - «Σκάσε λίγο»

Ανάμεσα στα ζευγάρια που εμφανίστηκαν ήταν και η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμο Αδαμαντίδη όπου τραγούδησαν «Τα ματόκλαδα σου λάμπουν». Η πληθωρική προσωπικότητα της δημοσιογράφου, ωστόσο, έκανε τον Σταμάτη Φασουλή να ξεσπάσει κατά την κριτική του.

«Σταμάτη, είσαι πάντα ξινισμένος όταν με βλέπεις» πρόλαβε να πει η Σάσα Σταμάτη για να προδιαθέσει όμορφα τον κριτή της. Ειδικότερα, αμέσως μετά, ο καλλιτέχνης και κριτής του μουσικού σόου του Alpha τόνισε πως «είσαι υπέροχη, είσαι πολύ ωραία είσαι κούκλα, είσαι από τις ωραιότερες γυναίκες και το σπαταλάς σε διάφορες εξυπνάδες που λες.

Γιατί αγάπη μου; Γιατί λες τόσες εξυπνάδες; Άσε να ακούσεις. και τους άλλους που λένε Είναι η πρώτη φορά που τραγούδησες ωραία το τραγούδι, είναι ένα σπάνιο τραγούδι, δεν έκανες παραφωνίες πολλές τουλάχιστον. Πρώτη φορά σε είδαμε να τραγουδάς. Μην θες να πεις και εξυπνάδες. Στάσου εκεί όπως είσαι, δωρική».

Η Σάσα Σταμάτη δεν έπαψε να προσπαθεί να τον διακόψει με αποτέλεσμα ο Σταμάτης Φασουλής να μην κρατηθεί και να αναφωνήσει «σκάσε».