J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης "μάγεψε" ως «Λατίνος εραστής»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης

Άλλο ένα βράδυ Σαββάτου ξεκίνησε και στην τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, ο Νίκος Κοκλώνης είπε την πρώτη "Καλησπέρα" στο show «J2US» καθώς έχει ετοιμάσει μία απίθανη βραδιά και με πολλές εκπλήξεις. Δείτε εδώ το ντουέτο του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η φιέστα άρχισε νωρίς με τον παρουσιαστή και παραγωγό να πιάνει το μικρόφωνο και να «Τσίκα-τσίκα Just ολέ, όλε» περιστοιχισμένος από ένα εντυπωσιακό μπαλέτο.

Αμέσως μετά καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στην τηλεοπτική του παρέα και υποσχέθηκε ένα μοναδικό υπερθέαμα. «Σας άρεσε το Τσίκα-τσίκα; Έγινα Λατίνος εραστής» σχολίασε στην κριτική επιτροπή.

Η έναρξη του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη

Δέχθηκε on air πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για το J2US

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές της, πως δέχθηκε μία απρόσμενη πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για το επόμενο live του J2US.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η παρουσιάστρια σχολίαζε με τους συνεργάτες της, όλα όσα είδαμε στο live του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης της έστειλε μήνυμα και εκείνη το διάβασε στον αέρα της εκπομπής.

«Μου ήρθε τώρα μήνυμα από τον Κοκλώνη. "Φίλη μου θέλω να σου κάνω πρόταση να έρθεις κι αυτό το Σάββατο". Εγώ δεν μπορώ να αρνηθώ τίποτα στον Νίκο. Ναι αν με ζητήσεις θα είμαι δίπλα σου και θα κάνω ό, τι θες, το μόνο που φοβάμαι είναι μην με βαρεθούν οι τηλεθεατές που με βλέπουν κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.