Κιάρα Μαρκέζη: "Ήθελαν να πάρουν τηλεθέαση και γι’ αυτό..." - Η εγγονή του Τσοχατζόπουλου ξεσπά κατά του My Style Rocks

"Ήταν πολύ άσχημο όλο αυτό! Μίλαγαν άσχημα και προσβλητικά, με είχε πληγώσει"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κιάρα Μαρκέζη:

Στην κάμερα της “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη μίλησε το πρωί της Τρίτης (25/10) η Κιάρα Μαρκέζη. Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο, όπου πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε και το μνημόσυνό του.

Οι δηλώσεις της Κιάρα Μαρκέζη

«Ήμουν το μοντέλο της μητέρας μου από τότε που γεννήθηκα. Το όνομά μου είναι ιταλικό και σημαίνει διάφανη, καθαρή. Όταν ήμουν μικρή, στο σχολείο, μου έλεγαν διάφορα για το όνομά μου, άκουγα κάθε τι που τελείωνε σε… άρα. Έγινα πιο σκληρή όταν ο παππούς μου μπήκε φυλακή. Είχα πάει να τον δω στη φυλακή, αλλά δεν με άφηναν γιατί ήμουν ανήλικη. Θυμάμαι που πηγαίναμε με τη μαμά στα δικαστήρια, εκεί μπορούσα να τον βλέπω λίγο.

Είχε χρόνο για μένα ο παππούς μου, ερχόταν σπίτι, παίζαμε. Μου έχει μείνει η αγάπη του, η προστασία του. Η κηδεία του παππού μου με σόκαρε, ήταν η πρώτη κηδεία δικού μου ανθρώπου που πήγα. Είναι δική μου επιλογή να κρατάω το επίθετο της μαμάς μου και όχι το Τσοχατζοπούλου. Μου άρεσε το όνομα και γιατί θα ήθελα να κρατάω μια ασπίδα. Με σταμάτησαν και χθες στο δρόμο και με ρώτησαν “είσαι η εγγονή του Άκη;”

Η εμπειρία στο My Style Rocks ήταν περίεργη. Ήταν πολύ άσχημο όλο αυτό. Μίλαγαν άσχημα και προσβλητικά, με είχε πληγώσει. Για να κάνουν τηλεθέαση, μου μίλαγαν πάρα πολύ άσχημα. Ήθελαν να πάρουν τηλεθέαση και γι’ αυτό ανέδειξαν το ότι είμαι η εγγονή του Τσοχατζόπουλου. Πήγα στο GNTM και μου είπαν πως δεν μπορώ να περάσω επειδή έχω τατουάζ».

Σπαράζει η Κιάρα Μαρκέζη με τον αποχαιρετισμό της στον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο

Μιλώντας στο Secret, η Κιάρα είχε αναφέρει: «Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου. Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks».

Η Κιάρα, που φαίνεται να του είχε τρελή αδυναμία, θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια, μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες που ποζάρει αγκαλιά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, όταν ήταν μικρούλα.

Σπαράζει η Κιάρα Μαρκέζη με τον αποχαιρετισμό της στον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο