Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Ανδρέα Μικρούτσικος, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος με την υγεία του. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να είχε προγραμματιστεί να πάρει εξιτήριο, ωστόσο, μια ξαφνική επιδείνωση τον ανάγκασε όχι μόνο να μείνει παραπάνω, αλλά και να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή “Super Κατερίνα” και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, ο παρουσιαστής είναι καλύτερα στην υγεία του και αύριο Τρίτη 26/10 θα σταματήσει την ισχυρή αντιβίωση που λαμβάνει.

Για το λόγο αυτό αν και τις επόμενες ημέρες δεν ανεβάσει πυρετό, αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει σπίτι του την Παρασκευή 29/10.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση μιας και αποσωληνώθηκε μετά την περιπέτεια που έζησε στην εντατική.

Ο παρουσιαστής εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την υγεία του, ενώ δε δίστασε να κάνει και ένα τολμηρό σχόλιο στην Κατερίνα Καινούργιου για το σημερινό look της.

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική. Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του.

Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.