Δημοσιογράφος του ALPHA αποκάλεσε την Μαρίνα Πατούλη ζωντοχήρα - Η αντίδραση της στην κάμερα

Έπαθε σοκ η Καινούργιου και κοιτούσε την παραγωγή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημοσιογράφος του ALPHA αποκάλεσε την Μαρίνα Πατούλη ζωντοχήρα - Η αντίδραση της στην κάμερα

Μετά την έξοδο που είχε με άνδρα στο πλευρό της, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν βρέθηκε σε εκδήλωση. Ωστόσο, μια ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν αρκετή για να προκληθεί αμηχανία μπροστά στην κάμερα.

Αρχικά, στην εκπομπή πρόβαλλαν δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη, όπου μίλησε για την πρώην σύζυγό του και την οικογένεια του. Ενώ, δεν δίστασε να αποκαλύψει αν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά.

Στην συνέχεια έπαιξαν τις δηλώσεις και της Μαρίνας Πατούλη, όπου της έγιναν οι παρόμοιες ερωτήσεις, μιας και έχουν ξεσπάσει φήμες περί επανασύνδεσης του ζευγαριού.

Ωστόσο, σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ο δημοσιογράφος την αποκάλεσε ζωντοχήρα, και αν νιώθει έτσι μετά το χωρισμό της. Η πρόεδρος της Unesco ωστόσο, ενώ αρχικά "πάγωσε", τελικά απάντησε με χιούμορ.

«Εθνική εννοείς; Η αλήθεια είναι ότι το ακούω πολύ συχνά. Θεωρώ ότι κάποια τέτοια στερεότυπα πρέπει να εκλείπουν», του απάντησε.

Δείτε την αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη

«Μη με ρωτάτε για...» - Εκνευρισμένη η Μαρίνα Πατούλη μπροστά στις κάμερες

Την Μαρίνα Πατούλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα σε κοσμικό event και έκανε δηλώσεις. Η ίδια ωστόσο, εκνευρίστηκε με μια ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος με αποτέλεσμα να απαντήσει καταλλήλως.

«Δεν έχω πάρει ακόμα το διαζύγιο, είμαι σε φάση διαζυγίου. Δεν έχω υπογράψει. Εκεί της Ελεονώρας είναι ένας φίλος που λέει ότι κάθε φορά μιλάω για τη διάσταση οπότε μη με ρωτάτε για το διαζύγιο», είπε χαρακτηριστικά με αφορμή ερώτηση για το χωρισμό της. Η ανάρτηση "φωτιά" μετά τις δηλώσεις που έκανε.

Όσον αφορά το επίθετο της το οποίο ακόμη έχει "Πατούλη", ανέφερε: «Γιατί να το αλλάξω αφού το έχω “χτίσει”; Εκτός αν ξαναπαντρευτώ».