Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Αντώνης Σρόιτερ: "Ο καθένας σε αυτόν τον πλανήτη έχει..." - Απαντά στις αντιδράσεις που προκάλεσε η Αυτοψία

Χαμός μετά το ρεπορτάζ του στις φυλακές της Τρίπολης

Αντώνης Σρόιτερ:
News 25.10.2021 12:54
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Αυτοψία», έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές μέρες και μάλιστα βρέθηκε στις Φυλακές της Τρίπολης, στο σωφρονιστικό κατάστημα που κρατούνται άτομα που κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στα social media, καθώς βρέθηκε εκεί που κρατούνται ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ίδιος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (25/10) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, έδωσε την δική του αφοπλιστική απάντηση.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Σρόιτερ μετά τον σάλο με την εκπομπή του

«Ένα θέμα που είναι λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις. Άποψη μου είναι ότι ο καθένας σε αυτόν τον πλανήτη έχει δικαίωμα να μιλήσει κάποια στιγμή.

Δεν σημαίνει ότι είναι αθώος, ούτε ότι δεν πρέπει να πληρώσει για ότι έχει κάνει».

Η Φαίη Σκορδά "ξέσκισε" τον Αντώνη Σρόιτερ για το ρεπορτάζ στις φυλακές Τρίπολης

Για πρώτη φορά, τηλεοπτικός φακός μπήκε στην φυλακή, όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα. Κατέγραψε τα κελιά, τις συνθήκες διαβίωσης και την καθημερινότητα τους.

Μάλιστα, κρατούμενοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, για τα αδικήματα, τις ποινές τους και τη ζωή στη φυλακή. Αναφέρθηκαν ακόμα, για την παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησαν, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο Πρωινό λοιπόν, πρόβαλλαν ένα απόσπασμα στο οποίο κρατούμενος μιλά για τον εορτασμό που έγινε εντός φυλακής για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Τρίπολης. Το γεγονός λοιπόν αυτό έφερε την οργή της Φαίης Σκορδά, που ξέσπασε κατά του Αντώνη Σρόιτερ.

«Εμένα μου κάνει πολύ άτοπο. Ίσως να έχεις την περιέργεια ποια είναι η εικόνα εκεί, αλλά τώρα να ακούω από τον κύριο που έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα… δεν θέλω να ακούω ποια είναι η γνώμη του για τα 200 χρόνια των εορτασμών και την Τρίπολη. Πας εκεί για να ακούσεις για τα 200 χρόνια; Πας να πάρεις το αποκλειστικό παράπλευρα. Άρα ο στόχος ήταν να δείξει τι γίνεται εκεί, δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο και πάει παράπλευρα. Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλές φορές..», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε στον αέρα της εκπομπής σε έξαλλη κατάσταση: «Γιατί να ακούσω τώρα για την Τρίπολη και τον εορτασμό από έναν άνθρωπο… Ας τον ρωτήσουμε τότε και την άποψή του για την κομποστοποίηση».

Ο Γιώργο Λιάγκας ωστόσο, είχε αντίθετη άποψη λέγοντας πως είναι «Δημοσιογραφική επιτυχία».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπάνια εξομολόγηση του Αντώνη Σρόιτερ για τα παιδιά του

Ανακοίνωση του ALPHAtv για τον Αντώνη Σρόιτερ

Share