Ξέσπασε η Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Έχω δεχτεί σεξισμό και εργασιακό bullying»

«Οι κακοποιητικές συμπεριφορές είναι πια πολύ συνηθισμένο φαινόμενο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Δώρα Αναγνωστοπούλου:  «Έχω δεχτεί σεξισμό και εργασιακό bullying»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 25/10 καλεσμένη η Δώρα Αναγνωστοπούλου μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Στάθης Αγγελόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον σεξισμό και το εργασιακό bullying που έχει βιώσει κατά καιρούς.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Σεξισμό έχω δεχτεί φουλ, και εργασιακό bullying και να εισπράττεις αυτή την απαξία που μπορεί να είναι ένα νεύμα ή κάτι που θα σου πει ο άλλος και σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Δεν έφτασε σε πολύ ακραίο σημείο και δεν ένιωσα τρομαγμένη.

Μπόρεσα να αντιδράσω στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Σε κάθε περίπτωση αυτό που μένει είναι μια θλίψη και μια στεναχώρια. Όποτε οι γυναίκες βγαίνουν μπροστά και μιλάνε μόνο κέρδος μπορεί να βγει για όλες τις υπόλοιπες .Οι γυναικοκτονίες και οι κακοποιητικές συμπεριφορές είναι πια πολύ συνηθισμένο φαινόμενο.

Αυτό που χρειάζονται αγόρια και κορίτσια, αλλά περισσότερο αγόρια, είναι η αγάπη. Να σέβονται από νωρίς τα κορίτσια, τη γυναίκα, τη μητέρα τους. Αυτό είναι στο χέρι μας, στις μανάδες».

Οι δηλώσεις της Δώρας Αναγνωστοπούλου

Λίγα λόγια για τη Δώρα Αναγνωστοπούλου

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι 42 ετών και σπούδασε Κοινωνιολογία στην Ιταλία. Η ίδια ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία στην ΕΡΤ, προλογίζοντας κινηματογραφικές ζώνες.

Μάλιστα, είχε κάνει εκπομπή στη δορυφορική τηλεόραση για των Ελλήνων τις κοινότητες. Όταν άνοιξε και πάλι η δημόσια τηλεόραση ήρθε η πρόταση για τα δελτία ειδήσεων. Ύστερα, το 2020 με το άνοιγμα του νέου Mega, της έγινε πρόταση για το δελτίο ειδήσεων του καναλιού και έτσι, εντάχθηκε στο δυναμικό του Mega

Έχει παρουσιάσει τόσο το απογευματινό όσο και το βραδινό δελτίο με μεγάλη επιτυχία. Παρουσιάζει επίσης την εκπομπή “Mega Stories”. Είναι παντρεμένη και με τον σύζυγό της, Περικλή, έχουν δυο γιούς ηλικίας 13 και 10 χρονών.