Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκλονίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος - «Οι γιατροί έλεγαν στους δικούς μου να είναι προετοιμασμένοι για το μοιραίο»

«Σκεφτόμουν συνεχώς τα παιδιά μου»

Συγκλονίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος - «Οι γιατροί έλεγαν στους δικούς μου να είναι προετοιμασμένοι για το μοιραίο»
News 25.10.2021 12:52
Από Ίρις Βίλα

Ο Στάθης Αγγελόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τη μάχη του με τον κορωνοϊό. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά από δυόμιση μήνες είμαι καλύτερα με την υγεία μου.

Μετά τον κορωνοϊό και 13 μέρες στη ΜΕΘ ο μυϊκός ιστός χάνεται. Βγήκα από την εντατική 11 κιλά λιγότερο, βλέπεις τον εαυτό σου και σε πιάνει κατάθλιψη. Τις πρώτες 48 ώρες φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου. Τα κατάφερα, ήμουν τυχερός. Φοβήθηκα κι έκλαιγα τις πρώτες 48 ώρες».

Ο Στάθης Αγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Εκείνη την ώρα περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, σκεφτόμουν συνεχώς τα παιδιά μου. Οι γιατροί έλεγαν στους δικούς μου ανθρώπους να είναι προετοιμασμένοι για το μοιραίο.

Με τη μητέρα της κόρης μου είχαμε κόντρες και μου έστειλε μήνυμα πως ότι κι αν έχει γίνει, να ξέρεις ότι σε αγαπάμε πολύ. Αναθεώρησα πολλά για τη ζωή μου, είπα να κοιτάξω τον Στάθη και να είμαι πάρα πολύ κοντά στα παιδιά μου. Ο χώρος της μουσικής είναι γεμάτος με περιπτώσεις όπως το metoo.

Όταν ξεκινούσα, ένας δικηγόρος μου είχε πει ότι θα με βάλει σε ένα μεγάλο μαγαζί. Πήγα να τον πάρω με τον αυτοκίνητο και μου είπε να ανέβω σπίτι του. Έκανε μια κίνηση και ούτε στο αυτοκίνητο δεν τον έβαλα. Μου έχουν συμβεί πολλά στην πορεία μου και από παραγωγούς και από επιχειρηματίες, λεκτικά, απειλές, πολλά».

Οι δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου

«Όχι, δεν είχε εμβολιαστεί...δεν έχει πειστεί ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο»

Στο νοσοκομείο Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής χρειάστηκε να μπει εγκαίρως στην εντατική καθώς τα συμπτώματα του ήταν αρκετά έντονα.

Ο αδερφός του Στάθη Αγγελόπουλου μίλησε το πρωί της Δευτέρας 26/7 στην εκπομπή «Alpha Παντού» για την κατάσταση της υγείας του. Εκείνος είπε χαρακτηριστικά: “Η κατάστασή του βελτιώνεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Σωτηρία. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στον πνεύμονα και γι’ αυτό δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, αλλά από την καθημερινή επικοινωνία που έχω μαζί του βλέπω ότι είναι ευδιάθετος, είναι καλά, ο οργανισμός αντιδρά σωστά και προχωράμε”.

Συνέχισε λέγοντας ότι τόσο ο τραγουδιστής όσο και ο ίδιος δεν έχουν πειστεί ακόμα να κάνουν το εμβόλιο: “Όχι, δεν είχε εμβολιαστεί. Ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που ακόμα δεν έχει πειστεί ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Ούτε εγώ έχω εμβολιαστεί. Όλη η οικογένεια περάσαμε τον κορωνοϊό, αλλά δεν έχουν πειστεί να κάνουμε το εμβόλιο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος: «Δέχθηκα παρενόχληση από ομοφυλόφιλο»

Survivor 4 - Στάθης Αγγελόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος τους έχει κάνει άνω κάτω»

Share