Καλλιόπη για καρκίνο: «Έκανα 6-7 επεμβάσεις, υπήρχε πρόβλημα»

«Μου είπε ο γιατρός ότι είδε κάτι, δεν...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλλιόπη για καρκίνο: «Έκανα 6-7 επεμβάσεις, υπήρχε πρόβλημα»

Το πρωί της Δευτέρας 25/10 η Καλλιόπη η οποία είναι διάσημη φωτογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι είχε καρκίνο στο στήθος, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συνέχεια, κατά της επεμβάσεις ανάπλασης.

«Εγώ έκανα κάθε χρόνο μαστογραφία και με παίρνει ο γιατρός μια μέρα και μου λέει «κάτι έχω δει, ελάτε να το συζητήσουμε». Λέω «Ωχ, να κάτσω ένα λεπτό», γιατί μου ήρθε νταμπλάς. Αλλά δεν φοβήθηκα καθόλου.

Μετά μου είπε ότι είδε κάτι και ότι το πρωτόκολλο λέει πως πρέπει να κάνουμε αφαίρεση μαστού. Λέω «δεν κάνουμε και τα δύο να τελειώνουμε»; Δεν φοβήθηκα καθόλου, είναι σαν να το ζούσε κάποιος άλλος, όχι εγώ. Δεν με αφορούσε», είπε χαρακτηριστικά η Καλλιόπη.

«Η ανάπλαση ήταν ταλαιπωρία. Δεν μου πολυπέτυχε, ο οργανισμός αντιδρούσε. Έκανα 6-7 επεμβάσεις, υπήρχε πρόβλημα. Τα έβαλαν, τα έβγαλαν, κάθισα ένα χρόνο χωρίς τίποτα. Δεν είναι για όλες έτσι, εμένα δεν μου πέτυχε, τα απέρριπτε ο οργανισμός μου».

Οι δηλώσεις της Καλλιόπη στο «Πρωινό

Εντάσεις στο Πρωινό

Δεν πάνε και τόσο καλά τα πράγματα φέτος για το πρωινό πρόγραμμα του ΑΝT1 και συγκεκριμένα για την εκπομπή Πρωινό με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Για την ακρίβεια το εν λόγω τηλεοπτικό πρόγραμμα που βρίσκεται στον αέρα του σταθμού του Αμαρουσίου για 4η συνεχόμενη σεζόν από πέρυσι έχει ξεκινήσει να... πέφτει χαμηλά στα μηχανάκια της AGB και γι' αυτό οι ιθύνοντες πιάστηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα! Πρώην ζευγάρι στη ζωή, νυν δίδυμο στην τηλεόραση; Ε, περίμεναν πως θα πουλήσει. Κι έτσι κι έγινε. Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν το Πρωινό είχε δείξει μεγάλη άνοδο μετά την προσθήκη του παρουσιαστή στα μηχανάκια της Nielsen. Φέτος, όμως, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά.

Τα ποσοστά έχουν πάρει την κατιούσα - με κάποιες εξαιρέσεις, κάποιες μέρες που καταφέρνουν να βγουν πρώτοι. Ο ανταγωνισμός της πρωινής ζώνης έχει δυσκολέψει πάρα μα πάρα πολύ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως μαθαίνουμε, για τον σταθμό να γίνονται... περικοπές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες έχει δεχθεί πολύ μεγάλο "ψαλίδι" στους μισθούς της και κάποιοι δεν το δέχτηκαν κι έχουν δει ήδη την πόρτα της εξόδου, από επιλογή.

Κι αυτή, όπως μαθαίνω, είναι ακόμα η αρχή.

Πέραν από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, όπως σας έχω αναφέρει ξανά στο Vanda's blog του Youweekly.gr η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega έχει στοιχήσει πολύ στις αντίπαλες παρουσιάστριες της καθώς πολλές εταιρείες - χορηγοί έχουν κατευθυνθεί στην ξανθιά παρουσιάστρια για διαφήμιση κι έχουν παρατήσει τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.