Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στα μαύρα η οικογένεια Καραμανλή

Βυθισμένη στο πένθος

Στα μαύρα η οικογένεια Καραμανλή
News 25.10.2021 14:34
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Βυθισμένη στο πένθος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η οικογένεια του Κώστα Καραμανλή, μετά την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έχασε την μάχη τελικά με τον καρκίνο.

Ο πρώην πρωθυπουργός, λίγο μετά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εξέφρασε δημόσια τα συλληπητήριά του στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά.

Η δήλωση του Κώστα Καραμανλή για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Στην δήλωσή του, ο Κώστας Καραμανλής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποχαιρετούμε τη Φώφη Γεννηματά με σεβασμό στη συνεπή πορεία της, στην αξιοπρεπή πολιτική της διαδρομή, στη γενναιότητα με την οποία έδωσε την πιο δύσκολη μάχη της. Στην οικογένειά της εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Στα μαύρα η οικογένεια Καραμανλή

Eιλεός: Η πάθηση που σκότωσε την Φώφη Γεννηματά

Δυστυχώς πολύ άσχημες είναι οι εξελίξεις. Η Φώφη Γεννηματά το πρωί της Δευτέρας 25/10 άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

Ο γαστρεντερολόγος, Θωμάς Θωμαϊδης, μίλησε στην ΕΡΤ για το ιατρικό θέμα που ανάγκασε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να νοσηλευθεί.

«Ο ειλεός είναι μια παθολογική κατάσταση του λεπτού και του παχέος εντέρου κατά την οποία το έντερο αδυνατεί να προωθήσει το εντερικό περιεχόμενο κατά τη φυσιολογική οδό», περιέγραψε την πάθηση ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Mainz, στη Γερμανία.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Θωμαϊδης, «εκτός από την δυσφορία που νιώθει ο ασθενής, υπάρχει η πιθανότητα πολύ σοβαρών επιπλοκών που μπορεί να οδηγήσουν σε χειρουργείο».

Σύμφωνα με τον ιατρό, το σύμπτωμα σε αυτή την παθολογική κατάσταση είναι ο κοιλιακός πόνος. «Ο ειλεός είναι μια κατάσταση που προέρχεται από άλλους παράγοντες. Είναι κάτι το οποίο το φοβόμαστε και πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συντετριμμένος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Πένθος για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή - Έφυγε από την ζωή ο Τάσος Νεράντζης

Share