Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσχημες εξελίξεις με την περιουσία της Δήμητρας Λιάνη

Τι συνέβη;

Άσχημες εξελίξεις με την περιουσία της Δήμητρας Λιάνη
News 25.10.2021 15:35
Από Ίρις Βίλα

Το πρωί της Δευτέρας 25/10, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μετά τις πολύ δύσκολες ώρες που πέρασε,. Μέσα σε όλα η ίδια αναφέρθηκε για τα οικονομικά της προβλήματα ενώ από την άλλη η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει το ποσό της σύνταξής της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι δύσκολα. Γιατί φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου να μου έχουν πάρει την μισή σύνταξη. Αυτή τη στιγμή παίρνω 870 ευρώ, γιατί η Νίμπλουμ παίρνει την μισή.

Τη Νίμπλουμ έφερε ο Γιώργος -γιατί διατηρεί πάρα πολύ καλή σχέση- στα σαράντα να παραστεί στο μνημόσυνο», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και συνέχισε:

«Το ένα σπίτι έχει φύγει για πλειστηριασμό, το άλλο σπίτι νοικιάζεται και πάει στην εφορία γιατί είναι μεγάλο το χρέος και γιατί με κυνήγησαν πολιτικά. Όλα αυτά οφείλονται σε ένα σχέδιο εξόντωσης. Το έχει καταλάβει ο κόσμος πώς μου την έπεσαν μετά; Άγρια».

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου

"Σπάει" τη σιωπή της η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις επιθέσεις που δεχόταν, ειδικά μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Η δική μου περίπτωση ήταν μια περίπτωση που ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους. Θέλησαν να χτυπήσουν τον Ανδρέα και στη συνέχεια ήθελα να χτυπήσουν και να εξαφανίσουν τον παπανδρεϊσμό, εντασσόταν μέσα σε ένα πολιτικό σχέδιο. Οπότε λοιπόν, είχαν επιταχθεί διάφοροι κονδυλοφόροι στο να εξαφανίσουν ότι μπορούσαν να εξαφανίσουν», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η παρουσία μου και μόνο είχε να κάνει αυτόματα, στη συνείδηση του κόσμου… Ανδρέας Δήμητρα. Δυστυχώς για μένα είχα ίσως τη μοναδική περίπτωση να κουβαλήσω στις πλάτες μου 25 χρόνια τώρα τον παπανδρεϊσμό και αυτό πιστέψτε με έγινε μέσα από τον εαυτό μου, χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς κανένα στήριγμα από τον Τύπο. Ήταν μια δύσκολη κι επώδυνη διαδικασία να παλέψεις με όλους, αλλά έγινε».

«Γράφονταν διάφορες ιστορίες ότι εγώ τρέχω σε μάγισσες και χαρτορίχτρες και όλα αυτά τα ψέματα που ακουγόντουσαν… Εγώ κουβάλησα ένα τεράστιο βάρος, το να ζεις με έναν τέτοιο ηγέτη δεν είναι απλή ιστορία», πρόσθεσε επίσης η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Δέχθηκε πρόταση από εκπομπή του Opentv

Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Το τάμα που έκανε για το παιδί

Share