Πολύ δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Μία δυσάρεστη εξέλιξη ήρθε για να φέρει μεγάλη στεναχώρια στη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μιας και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο πνευματικός του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι, η τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε τον Ιανουάριο του 2021 στο Πρωινό.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πνευματικός

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο ιερωμένος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένος στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου στον Πειραιά, όπου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αναγκάστηκε να εισαχθεί με βαριά πνευμονία.

Ο Τιμόθεος Ηλιάκης υπήρξε πνευματικός του Ανδρέα Παπανδρόυ, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε συνοδεύσει τον ιδρυτή και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε περιοδείες του ανά την Ελλάδα.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, και μίλησε για όλα. Τις «επιθέσεις» που δέχτηκε από τον Τύπο, τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι δήθεν. Μετά από τόσα χρόνια έχουν καταρρεύσει τα πάντα, επομένως, είμαι ο εαυτός μου. Αυτή είμαι. Έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα. Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα. Μια εικόνα εντελώς διαστρεβλωμένη, άσχημη, με όλα τα κακά του κόσμου.

Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της… Παρουσίασαν την εικόνα μια γυναίκας που γδυνόταν, εύκολης. Ήμουν μια βαθιά σκεπτόμενη γυναίκα. μια γυναίκα που πιστεύει, μια γυναίκα που αγάπησε τον άντρα της σε μεγάλο βαθμό. Είναι από τις αγάπες που σου συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου, δεν μπορεί να σου ξανασυμβεί.

Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω. Το πολέμησα με τη βοήθεια του Θεού και είμαι εδώ σήμερα, υγιής, καλα». Δείτε την μαυροφορεμένη στον τάφο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.