"Είναι αυτές οι στιγμές που θα ήθελα να είμαι σπίτι μου" - Η αναφορά του Μουτσινά στην Φώφη Γεννηματά

"Ένα πολύ άσχημο γεγονός, πολύ ξαφνικό γεγονός"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με τα συλληπητήρια του στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά ξεκίνησε την σημερινή (25/10) του εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής τόνισε χαρακτηριστικά πως θα προτιμούσε να βρίσκεται σπίτι του.

Τα συλληπητήρια του Νίκου Μουτσινά για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

«Είναι αυτές οι στιγμές που ιδανικά θα ήθελα να είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσε να συμβεί αυτό, το καταλαβαίνετε. Σήμερα έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά, να δώσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της… Ένα πολύ άσχημο γεγονός, πολύ ξαφνικό γεγονός.

Όπως καταλαβαίνετε, η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη, διέπεται από… ναρκωτικές ουσίες, θα έλεγε κάποιος, έτσι είμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα συνεχίσουμε στη δική μας την τρέλα. Στέλνουμε την αγάπη μας και τη δύναμη στους συγγενείς και τους φίλους της και συνεχίζουμε κανονικά στα δικά μας. Τώρα θα ήθελα ένα κουμπί να εξαφανιστώ, αλλά δεν υπάρχει το κουμπί». Διαβάστε εδώ και τα συγκινητικά μηνύματα του πολιτικού κόσμου.

Τα λόγια της Μενεγάκη για την Γεννηματά

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, όλος ο πολιτικός κόσμος αλλά και ο κόσμος της showbiz την αποχαιρετά μέσα από αναρτήσεις, αλλά και από τα πλατό των εκπομπών και μιλούν για το πόσο μαχήτρια ήταν στη ζωή της. Ανάμεσα τους και η Ελένη Μενεγάκη που εμφανίστηκε συντετριμμένη στον αέρα του MEGA.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μετά από σκληρή μάχη με τον ειλεό, άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας 25/10, παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, με το που καλησπέρισε τους τηλεθεατές της, μίλησε για την Φώφη Γεννηματά και στο βλέμμα της ήταν ζωγραφισμένη η θλίψη.

«Καλησπέρα σας φίλοι μας και καλή εβδομάδα. Δυστυχώς μας πρόλαβαν πολύ πολύ πολύ δυσάρεστες ειδήσεις που όλοι μαζί παρακολουθήσαμε το τελευταίο ημίωρο και αφορά στο ότι έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά. Εμάς μας ξάφνιασε πολύ αυτό και νομίζω όλο τον κόσμο. Δεν έχουν περάσει ούτε δύο βδομάδες από τότε που είπε ότι θα σταματήσει από την πολιτική και θα παλέψει να ξεπεράσει αυτή τη μάχη της με τον καρκίνο, ο χρόνος μάλλον κύλισε πολύ γρήγορα για εκείνη», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη κατά την έναρξη της εκπομπής της.