Τρόμος στο Καλό Μεσημεράκι - Λαχτάρισε ο Νίκος Μουτσινάς με τον σεισμό

Διακόπηκε η ροή του προγράμματος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρόμος στο Καλό Μεσημεράκι - Λαχτάρισε ο Νίκος Μουτσινάς με τον σεισμό

Ένας αρκετά αισθητός σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας (25/10) στην Αθήνα, με τον Νίκο Μουτσινά και τους συνεργάτες του να βρίσκονται εκείνη την στιγμή στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι.

Το επίκεντρο του 2.9 ρίχτερ σεισμού είχε εστιακό βάθος στα 9,2 χιλιόμετρα και το επίκεντρο ήταν το Μαρούσι και συγκεκριμένα μέσα στο βοηθητικό γήπεδο ΟΑΚΑ.

Εκείνη την ώρα φυσικά ο παρουσιαστής σταμάτησε τη ροή του προγράμματος, με μια αναστάτωση να επικρατεί στο πλατό της εκπομπής.

Μερικά λεπτά μετά, ωστόσο, ηρέμησαν όλοι και συνεχίστηκε κανονικά η στήλη της χρυσής τηλεόρασης.

Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά με τον σεισμό στο Καλό Μεσημεράκι

Άγριο παρασκήνιο στον ΣΚΑΙ με Μαλέσκου - Μουτσινά! Τι συνέβη

Σύμφωνα με σημερινό 21/9 δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, άρχισαν τα όργανα στον ΣΚΑΙ και έγινε, όπως ακούγεται, μεγάλη σφαγή! Έντονο παρασκήνιο υπήρξε τελικά γύρω από την Μόνικα Μπελούτσι, τον Νίκο Μουτσινά και την Ιωάννα Μαλέσκου!

Οι δυο τελευταίοι, όπως λέγεται στους διαδρόμους του καναλιού του Φαλήρου, βρέθηκαν με τα μυαλά στα κάγκελα και όλα αυτά για τα μάτια της σταρ και για το ποια εκπομπή θα της πάρει συνέντευξη!

Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί συνέντευξη της Ιταλίδας καλλονής στο Love it της Μαλέσκου (η συνέντευξη είχε κλειστεί εδώ και καιρό και θα δινόταν στην Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκε φορώντας ένα εξωπραγματικό νυφικό) τελικά ο Νίκος Μουτσινάς "έκλεψε" τελευταία στιγμή τη χολιγουντιανή ηθοποιό από τα χέρια της ξανθιάς παρουσιάστριας!

Στο κανάλι του Φαλήρου υπήρξε έντονο παρασκήνιο για την αρπαγή της Μπελούτσι από την Μαλέσκου. Οι υπεύθυνοι του καναλιού βλέποντας τα χαμηλά νούμερα του Love it και μπροστά στον κίνδυνο να δουν ελάχιστοι την συνέντευξη αποφάσισαν να πασάρουν την ηθοποιό στο Καλό Μεσημεράκι που έχει καλύτερα νούμερα!

Η συνέντευξη έγινε την Κυριακή και προβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 20/9.