Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του Πρωινού

«Περιμένουμε και άλλο παιδί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του Πρωινού

Μία πολύ ευχάριστη είδηση ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/10) μέσα από την εκπομπή Πρωινό. Συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής πως ο αγαπημένος της αδερφός θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος, σχολίασε όσα γίνονται στο J2US και επί τη ευκαιρία μίλησε και για τη χαρμόσυνη αυτή είδηση που έφερε ευτυχία στην οικογένειά της.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη στο Πρωινό

«Θα κάνουμε την αποκάλυψη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, περιμένουμε και άλλο παιδί και είναι αγοράκι» είπε όλο χαρά η Σάσα Σταμάτη.

Κινείται νομικά για τον θάνατο του πατέρα της η Σάσα Σταμάτη

Σε μια ανάρτηση αναφορικά με την απώλεια του πατέρα της προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (11/10) η Σάσα Σταμάτη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και υπέστη μια βλάβη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του, μιας και δεν έλαβε την κατάλληλη θεραπεία.

Για αυτόν τον λόγο, η Σάσα Σταμάτη δήλωσε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά για να διαπιστώσει εάν ο πατέρας της πέθανε από ιατρικό λάθος ή όχι, ένα θέμα για το οποίο είχε ξεσπάσει σε κλάματα πριν μερικές μέρες.

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του.

Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου».

undefined