«Ράγισε» καρδιές το μήνυμα του συζύγου της Χαλίνα Χάτσινς

Λίγες μέρες μετά το τραγικό ατύχημα με τον Άλεκ Μπάλντουιν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε» καρδιές το μήνυμα του συζύγου της Χαλίνα Χάτσινς

Σοκαρισμένος παρακολουθεί όλος ο κόσμος τις εξελίξεις στο τραγικό φονικό που σημειώθηκε κατά λάθος στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν, όταν ο ηθοποιός χωρίς να το γνωρίζει χτύπησε με το όπλο του τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Ο θάνατός της σόκαρε τον ηθοποιό, ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος και γιατί του έδωσε γεμάτο όπλο. O σύζυγός της, από τη μεριά του, συγκλονισμένος από τον αιφνίδιο θάνατό της, θέλησε να την αποχαιρετήσει με μία ακόμα ανάρτηση.

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να μιλήσω για αυτή την κατάσταση. Δεν θα μπορέσω να σχολιάσω το τι περνάμε αυτή την στιγμή. Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλοι ήταν τόσο υποστηρικτικοί. Νομίζω ότι θα χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο για να μπορέσουμε να περιγράψουμε την ζωή της με τρόπο που θα είναι πιο εύκολος για εμάς», είχε πει ο ίδιος τη μέρα του φονικού σε συνέντευξή του.

Η ανάρτηση του συζύγου της Χαλίνα Χάτσινς

«Μας λείπεις Χαλίνα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ποια ήταν η γυναίκα που έχασε την ζωή της

Η 42χρονη Halyna Hutchins εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας. Ο άνδρας που νοσηλεύεται είναι ο Joel Souza, 48 ετών, σκηνοθέτης της ταινίας. Σύμφωνα με την προσωπική της ιστοσελίδα, η κ. Hutchins κατάγεται από την Ουκρανία και μεγάλωσε σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο και κινηματογράφο στο Λος Άντζελες, ενώ το 2019 χαρακτηρίστηκε «ανερχόμενο αστέρι» από το αμερικανικό περιοδικό Cinematographer.

Ήταν η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας δράσης Archenemy του 2020, σε σκηνοθεσία του Adam Egypt Mortimer.

Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε γυναίκα

Ο Μπάλντουιν, 68 ετών, είναι συμπαραγωγός της ταινίας και υποδύεται τον συνονόματό της, έναν παράνομο ονόματι Rust, του οποίου ο 13χρονος εγγονός καταδικάζεται για μια τυχαία δολοφονία.

«Είμαι τόσο λυπημένη που έχασα τη Halyna. Και τόσο εξοργισμένος που αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε ένα πλατό», έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης του Archenemy, Adam Egypt Mortimer. «Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο που ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στην τέχνη και στον κινηματογράφο».