Πέτρος Πολυχρονίδης: «Δεν μου αρέσει η πρωινή εκπομπή γιατί...»

Αποκάλυψε γιατί δεν άλλαξε ζώνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέτρος Πολυχρονίδης: «Δεν μου αρέσει η πρωινή εκπομπή γιατί...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (25/10) ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν θέλει να αλλάξει ζώνη, τονίζοντας πως δεν του αρέσει καθόλου το πρωινό.

Ο παρουσιαστής πριν λίγο καιρό είχε ξεκαθαρίσει πως θα ήθελε να δει τον Τροχό της Τύχης να τραβάει για πολλά χρόνια ακόμα, ενώ στις νέες δηλώσεις του μίλησε και για τη νέα κοπέλα που έχει μαζί του στην εκπομπή.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Πολυχρονίδη

«Δεν μου αρέσει η πρωινή εκπομπή γιατί έχει ένα βασικό μειονέκτημα: πρέπει να ξυπνάς πρωί. Και γενικώς δεν μου ταιριάζει. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ωραίες πρωινές εκπομπές αλλά εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς.

Η Νατάσα στον “Τροχό” θα μπορούσε να είναι κόρη μου, είναι μόνο έξι χρόνια μεγαλύτερη από τον γιο μου», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Η υπέροχη ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη με την κόρη του

Τεράστια αδυναμία στην κόρη του έχει ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η φωτογραφία τους που δημοσίευσε στο Instagram έκανε να «λιώσει» το διαδίκτυο.

Πριν από μερικές μέρες η κόρη του παρουσιαστή, είχε γενέθλια και ο μπαμπάς της μοιράστηκε την πιο υπέροχη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί και δημόσια.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, η μικρή του μοιάζει πολύ, αλλά είναι πολύ πιο όμορφη και έξυπνη

«Λένε ότι μου μοιάζει. Διαφωνώ. Είναι χίλιες φορές πιο έξυπνη και όμορφη. Σήμερα έγινε 10 και συνεχίζει να είναι ο μικρός μου τσαρλατάνος. Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι απο το 2014 αλλά τα γέλια που κάνουμε είναι ακόμα πιο τρελά», έγραψε στη λεζάντα τους. Δείτε ωστόσο ποια είναι η ηλικία του Πέτρου Πολυχρονίδη.