Θρήνος για τη Μαρίνα Πατούλη

Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τη Μαρίνα Πατούλη

Μέσα από μία πολύ συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να αποχαιρετήσει την Φώφη Γεννηματά που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10).

Ο θάνατος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ σκόρπισε θλίψη στον πολιτικό, και όχι μόνο, κόσμο, και έτσι, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για την οικογένειά της.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη με τη Φώφη Γεννηματά

«Μαχήτρια στην πολιτική και στη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της η Μαρίνα Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη Φώφη Γεννηματά

Η ανάρτηση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη για τη Φώφη Γεννηματά

Με μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, θέλησε να αποχαιρετήσει την καλή της φίλη, Φώφη Γεννηματά που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10).

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αποχαιρετήσω με λίγα μόνο λόγια, γιατί μας ενώνει μια ειλικρινής φιλία και μια σχέση αγάπης και εκτίμησης ετών.

Τη Φώφη τη γνώρισα όταν ήταν ακόμα νεαρή κοπέλα, ως κόρη του αείμνηστου αγαπημένου φίλου Γεωργίου Γεννήματα. Είχα την ξεχωριστή τιμή να την παρακολουθήσω να μεγαλώνει και να εξελίσσεται σε μια σπουδαία γυναίκα, έντιμη και διορατική πολιτικό, τρυφερή μητέρα και πίστη φίλη.

Η Φώφη Γεννήματα ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια αληθινή μαχήτρια και νιώθω πραγματικά τυχερή που με τίμησε με την πολύτιμη φιλία της. Την αποχαιρετώ με δάκρυα στα μάτια και την ψυχή μου γεμάτη από τις πολύτιμες στιγμές που μοιραστήκαμε. Το κενό που αφήνει πίσω της είναι δυσαναπλήρωτο.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι στο πλευρό του πολυαγαπημένου της συζύγου Ανδρέα και των τριών υπέροχων παιδιών της. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στην ανάρτησή της.