Μαίρη Μπάρκουλη: «Μίλησα στον Νίκο Μουρατίδη σαν σκουπίδι γιατί για μένα είναι σκουπίδι»

Ξέσπασε στην κάμερα του Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαίρη Μπάρκουλη: «Μίλησα στον Νίκο Μουρατίδη σαν σκουπίδι γιατί για μένα είναι σκουπίδι»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (25/10) η Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νίκο Μουρατίδη και στα όσα είχε δηλώσει για την ίδια και τον Ανδρέα Μπάρκουλη (δείτε εδώ).

Η Μαίρη Μπάρκουλη εξήγησε τι είχε πει ακριβώς ο Νίκος Μουρατίδης και μάλιστα, δε δίστασε να τον αποκαλέσει "σκουπίδι".

Οι δηλώσεις της Μαίρης Μπάρκουλη για τον Νίκο Μουρατίδη

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα ο Νίκος Μουρατίδης και στο ότι τον πείραξαν οι δικές μου βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του ύστερα από αυτά που γράφει.

Έγραψε ότι ο Ανδρέας είχε πεθάνει και λέγαμε ότι είναι ζωντανός αλλά δεν ξέρει για ποιον λόγο. Είπε ότι ήταν ατάλαντος και γύρισε ταινίες μόνο και μόνο γιατί ήταν ωραίος. Για μένα, έχει το δικαίωμα να πει ότι θέλει, με αφήνει παντελώς αδιάφορη αλλά για τον σύζυγό μου που είναι νεκρός και για το παιδί μου, δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα..

Του μίλησα πράγματι σαν σκουπίδι γιατί σκουπίδι είναι για μένα. Αυτό το περιστατικό έγινε πριν δυο χρόνια. Δε μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη, πότε ζητάει ο Μουρατίδης συγγνώμη για να ζητήσει και τώρα; Αν μου ζήταγε ένα συγγνώμη θα του άνοιγα την πόρτα του σπιτιού μου και θα του έλεγα “έλα μέσα και ότι φάω εγώ θα φας και εσύ”. Άσε καλύτερα τι θα του έλεγα αν τον είχα απέναντί μου γιατί για να το βγάλεις μετά θα πρέπει να βάλεις συνέχεια μπιπ», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μπάρκουλη.

Η εξομολόγηση της Μαίρης Μπάρκουλη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

«Ήταν τόσο ζωντανός, ζωηρός που πολλές φορές δεν μπορούσα εγώ να ακολουθήσω τη ζωή του. Γνωριστήκαμε σε μία περίοδο που δεν είχε καθόλου χρήματα. Δεν ήθελα να παντρευτούμε και πήγε κρυφά στο δημαρχείο και είπε το παράπονό του ότι δεν θέλω να τον παντρευτώ και μου είπαν ότι “το Σάββατο στις 12 παντρεύεστε.

Άφησα τη δουλειά μου για να μείνω μόνιμα στην Πάρο με τον Ανδρέα επειδή μου το ζήτησε. Επειδή είχε δημιουργήσει χρέη από τον προηγούμενο γάμο του δούλεψα και προσπαθήσαμε να ξεχρεώσουμε, γιατί ήθελα να αποκτήσει πάλι την αξιοπρέπειά του στο νησί.

Κάποια στιγμή ξεμείναμε. Ανοίξαμε το ψυγείο κι είχε μέσα ένα αβγό. Μου λέει ότι δεν πεινάει και του είπα “ούτε εγώ”. Το έφτιαξα να το φάμε μισό μισό και την ώρα εκείνη έκλαιγα. Και ήρθε κοντά μου και μου λέει “βρε χαζό γιατί κλαις έλα εδώ να σε χορέψω και μου τραγούδησε το “χρόνια σε περίμενα”. Ποια πείνα...

Έκανα μία επέμβαση και χρειάστηκε προσωρινά να μπει ο Ανδρέας σε γηροκομείο. Εκεί ένας μου είπε “το παιδί σου δουλεύει στα μνημόσυνα και έλεγε “Για να μαζέψω λεφτά να βγάλω τον μπαμπά μου μια ώρα αρχύτερα.

Την τελευταία φορά που μπήκε στο νοσοκομείο ο Ανδρέας το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι και έβγαλε άφτρα στο στόμα και μου έδωσαν γέλη για τους καρκινοπαθείς ώστε να καταπιεί έστω νερό το παιδί. Έβγαζε για να δει πώς τηγανίζουν τα αβγά για να μπορέσει να επιβιώσει», είπε η Μαίρη Μπάρκουλη και στο σημείο αυτό, η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Συγγνώμη που συγκινούμαι απλά γνωρίζοντας τον Νίκο τον θαυμάζω γιατί από μικρός πήρε τη ζωή στα χέρια του και είναι δεμένος με την οικογένειά του» είπε.