Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Νιώθω ότι είναι ένα κακόγουστο αστείο» - Συγκλονισμένη η Σία Κοσιώνη για τη Φώφη Γεννηματά

Τα σπαρακτικά λόγια της

«Νιώθω ότι είναι ένα κακόγουστο αστείο» - Συγκλονισμένη η Σία Κοσιώνη για τη Φώφη Γεννηματά
News 25.10.2021 21:34
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά συγκλόνισε την Σία Κοσιώνη, η οποία στην έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, θέλησε να πει δυο λόγια για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και για τη μεγάλη μάχη που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια.

Λίγο μετά την συγκινητική ανάρτηση που έκανε, η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε πως ακόμα δυσκολεύεται να πιστέψει ότι η Φώφη Γεννηματά έχει φύγει από τη ζωή.

Το σχόλιο της Σίας Κοσιώνη για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

«Η είδηση της απώλειας της Φώφης Γεννηματά μας σόκαρε και μας αιφνιδίασε όλους. Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες νιώθουμε ένα βάρος στο στέρνο σήμερα. Προσωπικά νιώθω ότι αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο.

Δεν απασχόλησε ποτέ. Δεν κλάφτηκε ποτέ για το πρόβλημα της, ώστε να επιχειρήσει με αυτό τον τρόπο να γίνει συμπαθής ανθρώπινα ή πολιτικά… Παρά το γεγονός ότι η Φώφη Γεννηματά δεν τα κατάφερε, δίνει θάρρος σε πολύ κόσμο, γιατί δεν είναι ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες.

Το αντιμετώπιζε πολλά χρόνια κα αυτό δεν την έκαμψε από το να ζει μια ζωή γεμάτη, να χαίρεται τα παιδιά και την οικογένειά της, τη δουλειά της και να είναι ένας άνθρωπος που μέχρι να την αναγκάσει η αρρώστια ήταν όρθια και δυνατή», είπε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.

Συγκλονισμένος και ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1

Ο δημοσιογράφος, εμφανώς συγκλονισμένος με τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, αποκάλυψε πως κατά τη συνομιλία τους, του είχε δείξει ότι πάει καλύτερα και ότι ήταν πεπεισμένη πως θα επιστρέψει σπίτι της.

«Μίλησα μαζί της την Κυριακή το πρωί και η Φώφη Γεννηματά πίστευε ότι πάει καλύτερα και ότι την εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε, στη διάρκεια της εβδομάδας, κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σπίτι της. Είναι πολύ μεγάλο το σοκ αυτής της ραγδαίας επιδείνωσης, που νομίζω δεν την περίμενε κανένας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θεσσαλονίκη: Ματαιώθηκε λόγω πένθους για τη Φώφη Γεννηματά η μαθητική παρέλαση

Φώφη Γεννηματά: Η επιθυμία της οικογένειάς της για την κηδεία

Share