Βυθισμένοι στη θλίψη ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη

Οι συγκινητικές αναρτήσεις τους για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βυθισμένοι στη θλίψη ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. Από την ώρα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, σύσσωμος ο πολιτικός, και όχι μόνο, κόσμος έσπευσε να αποχαιρετήσει την αρχηγό του ΚΙΝΑΛ που "έπεσε" στην μάχη με τον πιο ισχυρό αντίπαλο.

Το ίδιο έκαναν και ο Κώστας Μπακογιάννης με τη Σία Κοσιώνη, μέσα από δύο πολύ συγκινητικές αναρτήσεις τους στα social media. Θυμίζουμε πως η ασθένεια αυτή «χτύπησε» και τη δική τους οικογένεια, καθώς πριν λίγες μέρες και η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε πως διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Οι αναρτήσεις της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη για τη Φώφη Γεννηματά

«Όλη της τη ζωή μαχόταν…, με αξιοπρέπεια, με εντιμότητα, με γενναιότητα. Μια γυναίκα πρότυπο, μάνα, πολιτικός, άνθρωπος. Στα παιδιά της μόνο, να πάρουν κουράγιο απ´το κουράγιο της. Είστε τυχεροί που την είχατε», έγραψε αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Στη συνέχεια, με μία ανάρτησή της στο Instagram, η Σία Κοσιώνη, εμφανώς συγκλονισμένη, έγραψε: «Ωχ Παναγιά μου… Καλό ταξίδι Φώφη… Δίδαξες τι θα πει γενναιότητα, δύναμη, πείσμα και πως και οι γυναίκες δεν κλαίνε. #fofi #rip».

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τη Φώφη Γεννηματά

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από την ζωή η Φώφη Γεννηματά, με τον πολιτικό και όχι μόνο κόσμο της χώρας να είναι συγκλονισμένος με τον θάνατο της. Ανάμεσα σε εκείνους που την αποχαιρέτησαν δημόσια ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

«Είμαι συγκλονισμένη. Η Φώφη ήταν μια μοναδική γυναίκα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, δίνοντας δύναμη σε όλους. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Θλίψη για την Ντόρα Μπακογιάννη