«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει γίνει» - Συγκλονισμένος ο Σταμάτης Μαλέλης με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

«Ήταν μια γυναίκα που είχε μάθει να δίνει μάχες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει γίνει» - Συγκλονισμένος ο Σταμάτης Μαλέλης με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Στην εκπομπή Live News μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10) ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, εξηγώντας πως δεν το περίμενε με τίποτα και πως ακόμα δεν έχει πιστέψει πως όντως έχει φύγει.

Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τη Φώφη Γεννηματά και τόνισε πως ήταν μία γυναίκα που είχε μάθει να δίνει μάχες σε όλη της τη ζωή. Σοκαρισμένος με την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ ήταν και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη για τη Φώφη Γεννηματά

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει γίνει αυτό. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, όλη η Ελλάδα έχει ‘παγώσει’. Δεν το περιμέναμε, το απωθούσαμε στην άκρη του μυαλού μας ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Δεν το περιμέναμε να γίνει.

Όλοι νιώσαμε ένα σοκ, ήταν μια εικόνα που εγώ δεν έχω ξαναζήσει τόσο έντονα. Ήταν ένας άνθρωπος που τον αγαπούσαν οι πολίτες, το κύμα αγάπης είναι συγκλονιστικό. Ήταν μια γυναίκα που είχε μάθει να δίνει μάχες», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Νιώθω ότι είναι ένα κακόγουστο αστείο» - Συγκλονισμένη η Σία Κοσιώνη για τη Φώφη Γεννηματά

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά συγκλόνισε την Σία Κοσιώνη, η οποία στην έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, θέλησε να πει δυο λόγια για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και για τη μεγάλη μάχη που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια.

Λίγο μετά την συγκινητική ανάρτηση που έκανε, η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε πως ακόμα δυσκολεύεται να πιστέψει ότι η Φώφη Γεννηματά έχει φύγει από τη ζωή.

«Η είδηση της απώλειας της Φώφης Γεννηματά μας σόκαρε και μας αιφνιδίασε όλους. Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες νιώθουμε ένα βάρος στο στέρνο σήμερα. Προσωπικά νιώθω ότι αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο.

Δεν απασχόλησε ποτέ. Δεν κλάφτηκε ποτέ για το πρόβλημα της, ώστε να επιχειρήσει με αυτό τον τρόπο να γίνει συμπαθής ανθρώπινα ή πολιτικά… Παρά το γεγονός ότι η Φώφη Γεννηματά δεν τα κατάφερε, δίνει θάρρος σε πολύ κόσμο, γιατί δεν είναι ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες.

Το αντιμετώπιζε πολλά χρόνια κα αυτό δεν την έκαμψε από το να ζει μια ζωή γεμάτη, να χαίρεται τα παιδιά και την οικογένειά της, τη δουλειά της και να είναι ένας άνθρωπος που μέχρι να την αναγκάσει η αρρώστια ήταν όρθια και δυνατή», είπε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.