Πένθος για την Έλενα Ράπτη - "Θα λείψει σε όλους"

Σπαράζουν τα λόγια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πένθος για την Έλενα Ράπτη -

Σε πένθος έχει βυθιστεί από το πρωί της Δευτέρας (25/10) η Ελλάδα με τον ξαφνικό θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Ανάμεσα σε εκείνους που μιλήσαν με τα πιο συγκινητικά λόγια για την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ήταν η Έλενα Ράπτη.

Η ίδια μίλησε το πρωί της Τρίτης (26/10) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της για την συνάδελφό της ενώ σπαρακτικά ήταν τα λόγια και της Ευαγγελίας Λιακούλη.

Τα συγκινητικά λόγια της Έλενας Ράπτη για την Φώφη Γεννηματά

«Είναι μια μέρα θλίψης για όλη την κοινοβουλευτική οικογένεια. Λυπάμαι που πρέπει να αποχαιρετήσουμε μια τόσο σπουδαία γυναίκα. Ήταν ξεχωριστή πολιτικός, εκτός από γυναίκα και μητέρα. Εγώ την έζησα την ευγένειά της, το μέτρο της, την αξιοπρέπειά της. Ήταν ένας άνθρωπος που έδωσε με αξιοπρέπεια τη μάχη και τον αγώνα της στον καρκίνο, πάντα υπηρετώντας το καθήκον της. Έκανε αγώνα για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των άλλων γυναικών.

Αποτελεί σύμβολο θάρρους και όντως δεν το έβαζε κάτω. Ποτέ δεν μας έκανε να νιώσουμε ότι υποφέρει, ότι βασανίζεται. Ήταν στρατιώτης. Πάντα στην πρώτη γραμμή και αυτό που θαύμαζα σε εκείνη ήταν το μέτρο. Ήταν ήρεμη δύναμη, είχε σεβασμό προς τον συνάδελφο και συνομιλητή της. Ήταν όμορφος, γλυκός και προσιτός άνθρωπος. Θα μας λείψει σε όλους. Έκανε το πέρασμα της στη ζωή να αξίζει. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Είναι μοναδικό το επίτευγμά της να έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο».

Σάλος με το δελτίο Τύπου του Ευαγγελισμού για τον θάνατό της - Δεν αναγράφηκε ποτέ ότι...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κατερίνας Παπακωστοπούλου στο δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Κυριακής (24/10) η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έπεσε σε ηπατικό κώμα, κάτι που δεν αναγράφηκε στο δελτίο Τύπου που έστειλε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».