Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ζέτα Δούκα: «Νιώθω χαρά που ξεκίνησε το #metoo»

«Από την άλλη θέλω τα πράγματα να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ζέτα Δούκα: «Νιώθω χαρά που ξεκίνησε το #metoo»

Η Ζέτα Δούκα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με αφορμή την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Έλλα και Άλλυ είσαι δυνατή». Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ελληνικό κίνημα #metoo όπου συνεχίζει να απασχολεί αρκετά.

Έναν χρόνο μετά από την συγκλονιστική αποκάλυψη που είχε κάνει καθώς είχε ανοίξει την καρδιά της και είχε μιλήσει για την δραματική εμπειρία που είχε βιώσει στον χώρο ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Από τη μία νιώθω μεγάλη χαρά γιατί ξεκίνησε κάτι που εξυγίανε έναν χώρο ή τουλάχιστον προσπαθεί να εξυγιάνει τον καλλιτεχνικό χώρο, από την άλλη θέλω τα πράγματα να προχωρήσουν και σε άλλους χώρους», δήλωσε η ίδια.

Οι δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για το κίνημα #metoo

«Οι θύτες πρέπει να φοβούνται»

Η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε μια οργισμένη και αιχμηρή ανάρτηση στο instagram με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η φράση που σήκωσε αντιδράσεων και πολλοί την σχολίασαν, όπως ο Δημήτρης Καραντζάς, ήταν η: “Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους”.

Έτσι, η Ζέτα Δούκα με την σειρά της έδειξε έντονα την ενόχληση της με τις δηλώσεις του δικηγόρου και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: “Οι θύτες πρέπει να φοβούνται.

Όχι τα θύματα! Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί ό,τι και να γίνει! Η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι έτοιμη γι’ αυτό και αποτελεί το δίχτυ προστασίας τους! Οι μέθοδοι αναχαίτισης της αλήθειας αποδεικνύονται παλιές”.

Ζέτα Δούκα για Κούγια ανάρτηση