Σούσουρο με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και το «Ταξί» - Τι συνέβη με την συνεργασία του καναλιού;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και το «Ταξί» - Τι συνέβη με την συνεργασία του καναλιού;

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Τσουβέλας όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με το «Ταξί» όπου προβαλλόταν μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Υπήρχε η σκέψη ότι θα συνεχιστεί το TAXI στο OPEN και μια κουβέντα μήπως συνεχίσουμε μαζί. Τελικά μου κοινοποιήθηκε ότι από το κανάλι ζήτησαν να μην είναι το ίδιο.

Ο Διονύσης Ατζαράκης είναι αξιόλογος και του εύχομαι ότι καλύτερο. Δεν τον έχω γνωρίσει αλλά μακάρι να πάει καλά. Υπάρχει χώρος για όλους. Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την τηλεόραση. Βλέπαμε εκπομπές που έκαναν 11% και έβγαζαν δελτία τύπου επιτυχίας. Είχα προτάσεις για την τηλεόραση και έχω πει αρκετά όχι.

Θέλω να κάνω κάτι κοντά σε εμένα και δημιουργικό. Το λάθος που κάνει η τηλεόραση είναι ότι νομίζει ότι αν πάρει κάποιον από το Youtube με πολλούς followers, αυτοί θα τον βλέπουν και στην TV. Δεν κάνουν όλοι για όλα».

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Τσουβέλα

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα:

Μεγάλωσα στο Περιστέρι όντας μέλος μιας μικροαστικής οικογένειας που νόμιζε πως είναι μεσοαστική. Αυτό είναι και ένα από τα βασικά προβλήματα της Ελλάδας. Λόφος Αξιωματικών, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πατέρας ιερέας, εγώ καλός μαθητής και τα όνειρα των γονιών μου για μένα πολλά. Εκεί έμεινα μέχρι και το Λύκειο. Γύρω στα 13 με 14 άρχισα να μιμούμαι καθηγητές και άτομα του περίγυρού μου. Έτσι, τραβούσα την προσοχή των φίλων μου και για πρώτη φορά άρχισαν να με κοιτάνε και τα κορίτσια. Λέω λοιπόν: «πρέπει να βρω γκόμενα» (γέλια). Κατάλαβα ότι αυτό μπορεί να πάει κάπου και άρχισα να το εξασκώ. Να παρακολουθώ τηλεόραση, να βλέπω καρτούν και να κάνω τις φάτσες τους. Ξέρεις, κατάλαβα ότι δεν παίζει ρόλο μόνο η φωνή για να κάνεις τη «μεταμόρφωση». Ξέφευγα λίγο από την καθημερινότητα μέσα από αυτό.

Δεν ήξερα τι είναι το stand up όταν ήμουν μικρός. Παρακολουθούσα επιθεωρήσεις και βιντεοταινίες, είχα οραματιστεί ότι θέλω να κάνω κάτι με αυτό και στη συνέχεια κατάλαβα ότι υπάρχει πεδίο στο οποίο θα μπορούσα να κινηθώ. Αρχικά κατάφερα να βάλω τη φωνή μου στους τηλεφωνητές των κινητών της εταιρίας του ΑΝΤ1, την Audiotext. Πληρώθηκα καλά για την εποχή και αυτό μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση. Μου έδωσε ώθηση να ψαχτώ και τελικά προέκυψε το ραδιόφωνο.

Πλέον είμαι στον Sport FM καθημερινά 8 με 10 το πρωί με τη Μαρία Ζαφειράτου. Πάμε καλά και αλήθεια στο λέω, περνάμε πολύ ωραία.

Ενώ κάνεις πιο πολλά χρόνια ραδιόφωνο ο κόσμος σε ξέρει ως κωμικό. Ποια είναι η βασική σου ιδιότητα;

Πάντα έκανα σατυρικές εκπομπές, κωμικός είμαι. Το ραδιόφωνο είναι η «φωλιά» μου. Όσοι κάνουμε stand up θέλουμε να έχουμε μια «πλάτη» για να μην αισθανόμαστε μετέωροι.

Πηγή: vice.gr