Σκορδά σε Λιάγκα: "Είναι αγένεια αυτό που κάνεις!" - Αρπάχτηκαν στον αέρα του Πρωινού

Ποια η αιτία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σκορδά σε Λιάγκα:

Τις ευχές του στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τον γιο τους έδωσε ο Γρηγόρης Μπάκας κατά την διάρκεια της σημερινής (26/10) τους εκπομπής, καθώς έχει την ονομαστική του εορτή ενώ χθες ο μικρός του έκανε κι ένα τηλεφώνημα που τον τάραξε.

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε τον συνεργάτη της, σε αντίθεση με τον Γιώργο Λιάγκα που προτίμησε να μην απαντήσει. Τότε, η παρουσιάστρια φαίνεται να εκνευρίστηκε μαζί του και του είπε να πει έστω ένα ευχαριστώ.

«Δεν μου αρέσει όταν η τηλεόραση γίνεται αυτοαναφορική. Δεν είναι αγένεια. Θεωρώ ότι είναι και λίγο κοροϊδία, μου τα ‘χει πέντε φορές από το πρωί, του έχω πει ευχαριστώ εκτός τηλεόρασης. Τώρα να το κάνουμε για την τηλεόραση;» είπε ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να απαντά πως είναι αγένεια. «Έχουμε άλλη προσέγγιση ρε παιδιά στην τηλεόραση, ρε παιδιά. Τι να κάνω;» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Αρπάχτηκαν Σκορδά και Λιάγκας

Ο εκνευρισμός της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Πρωινού

Το πρωί της Τετάρτης (13/10), ένα περιστατικό ήταν αρκετό για να κάνει την Φαίη Σκορδά έξαλλη στον αέρα του Πρωινού. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο τραγουδιστής έχει δημιουργήσει μία άτυπη κόντρα με το Πρωινό εδώ και λίγο καιρό λόγω των απόψεών του για το θέμα του κορωνοϊού. Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, με αφορμή μία ανακοίνωσε που εξέδωσε ο Πετράκος, αποκάλυψε

«Τον έχουμε κλείσει να έρθει καλεσμένος την επόμενη εβδομάδα. Τον καλέσαμε και θα έρθει, γιατί να μην τον καλέσουμε;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας. «Τον καλέσαμε; Θα μπορούσατε να με ρωτήσετε πρώτα. Όχι θα μπορούσατε πρώτα να με ρωτήσετε», είπε εμφανώς ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά.