Τέλος οι φημολογίες - Ο Γιάννης Ζουγανέλης "σπάει" την σιωπή του για την... εγκυμοσύνη της Ελεονώρας

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τέλος οι φημολογίες - Ο Γιάννης Ζουγανέλης

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του ALPHA παραχώρησε δηλώσεις ο Γιάννης Ζουγανέλης όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει εάν τελικά είναι έγκυος σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο της εκπομπής πως: «Δεν είναι έγκυος. Μακάρι να γίνω παππούς. Δεν ξέρω πώς ακούστηκε, αυτά είναι στην αυθαιρεσία αυτών που γράφουν». Όταν το διάβασα είπα: Λες; Μακάρι Θεέ μου! Μακάρι να μείνει έγκυος».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη

Η απάντηση στις φήμες που την θέλουν έγκυο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στον Νίκο Συρίγο απαντώντας μεταξύ άλλων στις φήμες περί εγκυμοσύνης, μιλώντας επίσης και για το σύζυγό της ο οποίος πρόσφατα ξεκαθάρισε την κατάσταση για το... μωρό που περιμένουν.

«Δεν ξέρω γιατί το θέμα με το αν είμαι έγκυος έχει προκαλέσει τόσο εντύπωση. Επειδή ήμουν εργένισσα πιστεύουν ότι παντρεύτηκα για κάποιο τέτοιο λόγο; Μπορεί και για αυτό… Όταν γράφονται τέτοια πράγματα αρχίζουν ανακυκλώνονται και μετά θεωρείται δεδομένο. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Και αρκούδα να ήμουν θα είχα γεννήσει. Λένε ότι είμαι έγκυος εδώ και 150 χρόνια, δεν γίνεται, κάπου θα είχε εμφανιστεί αυτό το πλάσμα», είπε και ξέσπασε.

Όσο για τον σύζυγό της είπε: «Η ζηλίτσα στο γάμο είναι τρόπος εκδήλωσης του έρωτα», με αφορμή παλιότερη δήλωση του που είχε σχολιάσει πως «την ζηλεύω την Ελεωνόρα, μακάρι να με ζήλευε και αυτή».