Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του MEGA η Μαρία Κανελλοπούλου - "Ήταν ο ορισμός της απώλειας για μένα"

"Ήταν για μένα σχέση ζωής"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του MEGA η Μαρία Κανελλοπούλου -

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και την Ειρήνη Διαμαντακίδου μίλησε το πρωί της Τρίτης (26/10) η Μαρία Κανελλοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα κάποια στιγμή ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στη Νατάσα Μανίσαλη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κανελλοπούλου

«Από τις τηλεοπτικές μου συνεργασίες θυμάμαι το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” που είχε άδοξο τέλος. Ήταν ένα καταπληκτικό σενάριο, ήταν μια σειρά που είχε όλες τις προϋποθέσεις να σκίσει. Το πρώτο επεισόδιο είχε 53%, νούμερα που δεν τα βλέπουμε τώρα ούτε στις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο ρόλος μου ήταν εξαιρετικός, δεδομένου ότι μέχρι τότε έπαιζα μόνο καλά παιδιά.

Στην πορεία της καριέρας μου υπήρχαν άνθρωποι που ήθελα να πατήσω το κουμπί της εξαφάνισης, της δικής μου ή της δικής τους. Κατά περιόδους έβγαλα αρκετά χρήματα από την τηλεόραση, αλλά δεν ήμουν ποτέ στα ψηλά μεροκάματα.

Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν για μένα σχέση ζωής. Τι να πρωτοθυμηθώ για τη Νατάσα; Το χιούμορ της; Τη ζωντάνια της; Που νόμιζε ότι θα είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα πάθει κάτι. Ήταν τόσο ζωντανός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην τη θυμηθώ. Ήταν ο ορισμός της απώλειας για μένα. Καμιά φορά δεν το πιστεύω. Από τότε που “έφυγε” δεν έχω δει καμία επανάληψη του “Εμείς κι εμείς”», κατέληξε η ηθοποιός ενώ πρόσφατα είχε αναφερθεί και στιν Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει υποστεί παρενόχληση»

Η Μαρία Κανελλοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών με τις παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου, με την ίδια να εξηγεί πως όλες οι γυναίκες έχουν βιώσει παρενόχληση με κάποιον τρόπο.

Η ηθοποιός εξήγησε πως θα βοηθούσε αν τα θύματα είχαν μιλήσει λίγο νωρίτερα μιας και τώρα οι καταγγελίες έχουν μαζευτεί όλες μαζί.

«Έχω πάρα πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός. Είναι πράγματα που συμβαίνουν σε όλη την κοινωνία όχι μόνο στο θέατρο αλλά επειδή η δουλειά μας είναι στο φως αυτό το κάνει τρομακτικό… Το φως που πέφτει τώρα, γίνεται με έναν τρόπο που όλα τα αδικήματα τσουβαλιάζονται και γίνονται όλα ένα… Μας παραδόθηκαν μερικά πράγματα ως σοφά και ότι ο φωτισμένους, ο ταλαντούχος μπορεί να κάνει ότι θέλει. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα».

Μαρία Κανελλοπούλου The 2night show

Στη συνέχεια, απαντώντας στην ερώτηση για το αν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, είπε: «Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει υποστεί παρενόχληση από τα πιο απλά πράγματα μέχρι τα πιο σοβαρά…».

Τέλος, για την απώλεια της φίλης της είπε: «Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν μεγάλη απώλεια, ήταν η επιτομή της ζωντάνιας που νόμιζα ότι ποτέ δε θα την αγγίξει τίποτα… Ήμασταν φίλες πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ένας εκρηκτικός άνθρωπος που έφτιαχνε εκρηκτικές σχέσεις… Η Νατάσα δεν πήρε αυτά που της αναλογούσαν γιατί ήταν ένα δύσκολο παιδί, έτσι λεγόταν τότε…».

Στη χθεσινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καλεσμένος ήταν και ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος μίλησε για τον βιασμό που βίωσε στα 6 του.