Περικλής κονδυλάτος: «Aισθάνομαι ότι έχουμε υπάρξει άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό»

«Είμαι φαν της βασιλείας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Περικλής κονδυλάτος: «Aισθάνομαι ότι έχουμε υπάρξει άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Περικλής Κονδυλάτος, όπου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον γάμο του Φιλίππου με την Νίνα Φλορ χαρακτηριστικά:

«Είμαι φαν της βασιλείας, αισθάνομαι ότι έχουμε υπάρξει άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό. Γίνονται κάτι τέτοια γεγονότα όπως οι γάμοι και βλέπεις την αίγλη και την ομορφιά που μπορούν να δώσουν σε έναν λαό και σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπως είμαστε.

Ο βασιλιάς έχει προσπαθήσει να στηρίξει πάρα πολύ την Ελλάδα, ακόμη και ως έκπτωτος». Σχετικά με την «ψύχρα» που υπάρχει ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε:

«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένα καταπληκτικό παιδί, μεγαλόκαρδος, πολύ φιλότιμο παιδί. Είμαι 1000% με το μέρος του σε ό,τι λέει, χωρίς να γνωρίζω για τη συγκεκριμένη ιστορία. Αυτά που έχει δει ο Ασημακόπουλος, δεν πρόκειται να τα δει ούτε στον ύπνο του ο Ηλίας Μπόγδανος».

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κονδυλάτου

Συγκλονίζει ο Περικλής Κονδυλάτος - «Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει μετά το Survivor»

Το πρωί της Τρίτης, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα δεν δίστασε να μιλήσει για τους γονείς του και να αποκαλύψει πως η μεταξύ τους σχέση δεν είναι καθόλου καλή.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε πως ειδικότερα μετά το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τις συνεντεύξεις που παραχώρησε, ο πατέρας του σταμάτησε να του μιλάει, ενώ τόνισε πως από μικρός πήγαινε σε ψυχίατρο.

«Οι γονείς μου έριχναν ένα μικρό θάψιμο όσο ήμουν στο Survivor, έλεγαν ότι δεν είμαι αρκετά καλός. Δεν μιλάω μαζί τους.

Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει μετά το παιχνίδι επειδή έδωσα κάποιες συνεντεύξεις και είπα ότι δεν ήταν καλός. Η μητέρα μου είναι λίγο απούσα. Στο παιχνίδι δεν μου έλειψαν οι γονείς μου, μού έλειψαν οι αδελφές μου». Πρόσφατα, ο σχεδιαστής κοσμημάτων βίωσε και μια σημαντική απώλεια.