Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποθέωσε την πρώην σύζυγό του ο Αριστομένης Γιαννόπουλος - Τι συνέβη;

«Είναι έτοιμη για πίστα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποθέωσε την πρώην σύζυγό του ο Αριστομένης Γιαννόπουλος - Τι συνέβη;

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική της συμμετοχή στο «My style rocks» όπου άφησε από τότε το δικό της στίγμα. Μάλιστα, αυτή τη περίοδο την βλέπουμε μέσα από το μουσικό show «J2US» όπου θεωρείται αναμφίβολα ένα από τα φαβορί μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου.

Ο πρώην σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένης Γιαννόπουλος, σχολίασε της εμφανίσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για το διαζύγιο που έλαβαν τον Ιούλιο, παραμένοντας καλοί φίλοι.

«Ανυπομονώ να δω τα κορίτσια γιατί βλέπω μια συνεχή εξέλιξη και είναι καλό αυτό γιατί φαίνεται ότι το έχει. Το είχε πάντα. Το καλό με αυτό το ζευγάρι είναι ότι κάθε φορά βλέπουμε και κάτι διαφορετικό, το οποίο φέρνει εις πέρας. Βλέπω ότι είναι έτοιμη για πίστα».

«Νομίζω ότι λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη μου, γι αυτό και τα συζητάμε πολλές φορές και της λέω κι εγώ κάποια πράγματα, όπως όταν είναι έντονο το μακιγιάζ της. Η Αλεξάνδρα έχει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά και όσο πιο άβαφη είναι τόσο πιο όμορφη είναι».

Για το πώς είναι η σχέση τους: «Έχουμε καταφέρει και οι δύο, κρατώντας το επίπεδο ψηλά, χωρίς ξεκατινιάσματα και χωρίς μικρότητες, να έχουμε μια πάρα πολύ καλή και ουσιαστική σχέση. Το διαζύγιο βγήκε τον Ιούλιο και τώρα είμαστε πολύ καλοί φίλοι, ίσως και κάτι παραπάνω. Εκτιμάμε και σεβόμαστε τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Στη ζωή έχω μάθει ποτέ να μην λέω ποτέ».

Οι δηλώσεις του Αριστομένη Γιαννόπουλου για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό τους

Την πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους πραγματοποίησαν την Κυριακή (23/5), η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, οι οποίοι μάλιστα θέλησαν να μιλήσουν και για το διαζύγιό τους.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Χάρης Σιανίδης αφιερωμένη στα παιδιά στο δημαρχείο Σαρωνικού.=

«Το διαζύγιό μας είναι σε εξέλιξη, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι, νομίζω φαίνεται και έμπρακτα από τη στήριξή μου σε ότι κάνει ο Αριστομένης. Είμαστε πολύ δεμένοι, πολύ αγαπημένοι και αυτό δεν αλλάζει. Εννοείται ότι συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον. Τον Snik τον ξέρω προσωπικά επειδή είχαμε συνεννοηθεί να κάνουμε μια συνεργασία για ένα βίντεο κλιπ και εκεί έμεινε η φιλία μας. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό, απλά συνυπάρξαμε στην ίδια παρέα και βγήκε και η φωτογραφία», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος από την άλλη πλευρά ανέφερε: «Όταν έχεις αισθήματα για έναν άνθρωπο, όταν φτάσεις σε μια φάση και αλλάζει μορφή η σχέση επιλέγεις τι θα κάνεις. Εγώ έχω επιλέξει να το κρατήσω στη ζωή γιατί είναι πολλά τα χρόνια που περάσαμε με την Αλεξάνδρα, δεν μπορώ να τη σβήσω από τη ζωή μου. Έξι χρόνια ήταν στη ζωή μου, δεν υπάρχει λόος να τη σβήσω. Είναι κομμάτι της ζωής μου».