Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την μητέρα του - «H μαμά μου είχε ένα παιδί το οποίο έχασε»

«Είχε γίνει ένα ατύχημα στη θερμοκοιτίδα..»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την μητέρα του - «H μαμά μου είχε ένα παιδί το οποίο έχασε»

Τις ευχές των συνεργατών του το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή “Ελένη” δέχτηκε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καθώς ο γνωστός παρουσιαστής έχει την ονομαστική του εορτή.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο γιατί τον ονόμασαν “Δημήτρη”, με τον ίδιο να διηγείται μια προσωπική του ιστορία. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Γιατί είναι ο παππούς μου Δημήτρης. Επειδή η μαμά μου είχε ένα παιδί το 1970 το οποίο έχασε, είχε γίνει ένα ατύχημα στη θερμοκοιτίδα και το έχασε, της είχαν πει οι γιατροί καλό θα είναι να μην δοκιμάσει να κάνει ξανά παιδί γιατί είχε κάνει δύο καισαρικές και τότε ήταν περίεργα τα πράγματα.

Είχε κάνει άλλη μια εγχείρηση και το παιδί και της είπαν να μην ξαναπροσπαθήσει. Ο μπαμπάς μου ήταν ναυτικός και είχε κεράσει για το παιδί και τελικά πήραν και τον ενημέρωσαν πως το παιδί έφυγε.

Μετά από 10 χρόνια υπάρχουν διάφορα που έχουν ειπωθεί και ότι η θεία μου είδε τον Άγιο Στυλιανό που είναι ο προστάτης των μωρών και είπε ότι θα κάνει παιδί…»

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως το “Δημήτρης” είναι ένα από τα αντρικά ονόματα που της αρέσουν πολύ. Μάλιστα, δήλωσε πως το είχε στη λίστα της πριν κάνει παιδί.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ελένη Μενεγάκη: Η απρόσμενη ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μία αρκετά προσωπική ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, με αφορμή τον σκύλο του, τον Κούπερ.

Ο καιρός έχει περάσει και πλέον και οι δύο μιλάνε με μεγάλη άνεση για τον χωρισμό του. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα σε δηλώσεις του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ξεκαθαρίσει πως την αγαπά πολύ και την εκτιμά σαν άνθρωπο, αλλά δεν του λείπει.

«Ήθελα να σε ρωτήσω τον σκύλο τον είχες κάνει δώρο στο πρώην κορίτσι σου, χωρίσατε πως έμεινε σε σένα το σκυλάκι, ή το μοιράζεστε», είπε η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη στην σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από τη μεριά του, της απάντησε: «Έπρεπε στην αρχή που ο καθένας ήθελε τον χρόνο του, τον πήρα εγώ γιατί μπορούσα να τον πάω παντού. Είχα την ευχέρεια να πηγαίνω παντού με τον σκύλο και εδώ θα τον φέρω».