Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οι τρυφερές ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο - «Όσο σε γνωρίζω, τόσο πιο πολύ χαίρομαι που είμαστε μαζί»

«Να είσαι πάντα εξωστρεφής, γιατί η κλεισούρα δεν σου πάει»

Οι τρυφερές ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο - «Όσο σε γνωρίζω, τόσο πιο πολύ χαίρομαι που είμαστε μαζί»
News 26.10.2021 15:00
Από Ίρις Βίλα

Η σημερινή ημέρα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι αρκετά ιδιαίτερη καθώς σήμερα έχει την γιορτή του και όπως είναι λογικό τα κοντινά του πρόσωπα αλλά και οι συνεργάτες τους του ευχήθηκαν on air. Ανάμεσά τους και η Ελένη Μενεγάκη η οποία του ευχήθηκε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής «Ελένη»:

«Δημητράκη μου, να είσαι χαμογελαστός, ζωηρός και πάντα εξωστρεφής, γιατί η κλεισούρα δεν σου πάει. Είσαι ένα παιδί ολοζώντανο. Όσο σε γνωρίζω, τόσο πιο πολύ χαίρομαι που είμαστε μαζί»

«Νιώθω κάθε μέρα να γιορτάζω, νιώθω τύχη και ευλογία που είμαι μαζί σας» απάντησε ο εορτάζων και εξήγησε γιατί πήρε το όνομα «Δημήτρης». Αφενός ο παππούς του ήταν Δημήτρης, αφετέρου όπως είπε, η μητέρα του είχε χάσει ένα παιδί και οι γιατροί της είπαν να μην κάνει άλλο.

Μετά από ένα όνειρο με τον Άγιο Στυλιανό που κρατούσε ένα μωρό γεννήθηκε εκείνος αλλά δεν τον έβγαλαν Στέλιο αλλά Δημήτρη καθώς υπερίσχυσε η άποψη της γιαγιάς του. Η Ελένη Μενεγάκη είπε ότι το «Δημήτρης» ήταν στη λίστα με τα αγαπημένα ονόματα για να βγάλει στα παιδιά της. Δείτε επίσης εδώ γιατί έφυγε από τον ΑΝΤ1.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Δάκρυσε στον αέρα του MEGA ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - «Δεν έχω άλλον, είμαι ολομόναχος»

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μια ημέρα πριν την πρεμιέρα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Ο παρουσιαστής αρχικά παρακολούθησε ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες της ζωή του και στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο "λύγισε".

Όταν μίλησε για την απώλεια των γονιών του, η ατμόσφαιρα φορτίστηκε αρκετά με τον ίδιο να συγκινείται, αλλά και την Σίσσυ Χρηστίδου να είναι στα όρια για να δακρύσει.

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι».

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: "Αρχίζει και σε τραβάει και εκεί άρχισα να ουρλιάζω" - Σοκαρισμένοι οι συνεργάτες της

"Ο γιος σου θα μπλέξει με αυτά που γράφει online" - "Κόκκαλο" η Μενεγάκη με την ατάκα για τον Άγγελο Λάτσιο

Share