Πιο συντετριμμένη από ποτέ η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν: «Η καρδιά μου είναι με τη Χαλίνα»

Η σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο συντετριμμένη από ποτέ η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν: «Η καρδιά μου είναι με τη Χαλίνα»

Σοκ έχει προκληθεί στην παγκόσμια κοινότητα το τραγικό συμβάν όπου ο Άλεκ Μπάλντουιν κατά την διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας στο Μεξικό, σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς αφού πρώτα την πυροβόλησε ενώ από την άλλη υπήρξε και ένας ακόμη σοβαρά τραυματισμένος.

Ο ίδιος μοιάζει να είναι αρκετά συντετριμμένος καθώς ακόμη και στα πρώτα του λόγια τα οποία ήταν μέσω του Twitter δεν δίστασε να αποκαλύψει το πόσο φριχτά αισθάνεται μετά από αυτό που συνέβη.

Μάλιστα, η 37χρονη σύζυγος του ηθοποιού και μητέρα έξι παιδιών, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια της Χαλίνα Χάτσινς γράφοντας: «Η καρδιά μου είναι με τη Χαλίνα. Τον άνδρα της. Τον γιο της. Την οικογένεια και τους αγαπημένους τους. Και με τον Άλεκ μου».

Η ανάρτηση της συζύγου του Άλεκ Μπαλντουιν

Ποια ήταν η γυναίκα που έχασε την ζωή της

Η 42χρονη Halyna Hutchins εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας. Ο άνδρας που νοσηλεύεται είναι ο Joel Souza, 48 ετών, σκηνοθέτης της ταινίας. Σύμφωνα με την προσωπική της ιστοσελίδα, η κ. Hutchins κατάγεται από την Ουκρανία και μεγάλωσε σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο και κινηματογράφο στο Λος Άντζελες, ενώ το 2019 χαρακτηρίστηκε «ανερχόμενο αστέρι» από το αμερικανικό περιοδικό Cinematographer.

Ήταν η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας δράσης Archenemy του 2020, σε σκηνοθεσία του Adam Egypt Mortimer.

Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε γυναίκα

Ο Μπάλντουιν, 68 ετών, είναι συμπαραγωγός της ταινίας και υποδύεται τον συνονόματό της, έναν παράνομο ονόματι Rust, του οποίου ο 13χρονος εγγονός καταδικάζεται για μια τυχαία δολοφονία.

«Είμαι τόσο λυπημένη που έχασα τη Halyna. Και τόσο εξοργισμένος που αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε ένα πλατό», έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης του Archenemy, Adam Egypt Mortimer. «Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο που ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στην τέχνη και στον κινηματογράφο».