Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα νεότερα για την υγεία της - «Είναι μια δύσκολη κατάσταση...»

Τι συμβαίνει με την ηθοποιό;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα νεότερα για την υγεία της - «Είναι μια δύσκολη κατάσταση...»

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα μίλησε το πρωί της Τρίτης (26/10) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και λίγο καιρό.

Η ηθοποιός έχει εξηγήσει εδώ και λίγο καιρό πως λόγω μίας απροσεξίας της, ράγισε μία μεμβράνη στο αυτί της και έτσι, δεν ακούει πολύ καλά.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την περιπέτεια με την υγεία της

«Το παλεύω με την υγεία μου. Είμαι καλύτερα γιατί αποφάσισα να το δω διαφορετικά και να το αντιμετωπίσω χωρίς να με πάρει από κάτω. Είναι μια δύσκολη κατάσταση να ζεις με κάτι που έτσι σε βαραίνει, αλλά όλα καλά.

Όταν συμβαίνει κάτι που έχει να κάνει με την ισορροπία σου, γιατί το αυτί έχει αυτή την… ιδιότητα, είναι λίγο βίαιο, αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να τα αντιμετωπίζω όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την πρόταση παραπομπής του Πέτρου Φιλιππίδη σε δίκη

Μετά από την σοκαριστική καταγγελία που είχε κάνει η Σοφία Μπεκατώρου, στην επιφάνεια δεν άργησαν να έρθουν κι άλλες περιπτώσεις. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τα καλά ενώ φλέγον ζήτημα παραμένει ακόμη και τώρα μετά από τις καταγγελίες που πέφτουν σαν "βροχή" η μια μετά την άλλη.

Ένα από τα πρόσωπα που συνεχίζει να απασχολεί, είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες. Η εισαγγελέας απορρίπτει όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισής, επισημαίνοντας ότι οι καταγγελίες «δεν είναι φανταστικά γεγονότα αλλά βιωματικές αφηγήσεις».

Μάλιστα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ήταν από τις γυναίκες που κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση περιμένει την ώρα του δικαστηρίου: «Η πλευρά μας επιλέγει να μην σχολιάσει. Κρατάμε χαμηλούς τόνους χωρίς κατηγορώ μέχρι την ημέρα του δικαστηρίου. Εκεί, θα μιλήσουμε.» δήλωσε στο MEGA.

Ο ηθοποιός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Ιούλιο. Τον Σεπτέμβριο απορρίφθηκε το αίτημα που υπέβαλε ο ηθοποιός για την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με βραχιολάκι.