Γη της Ελιάς: «Την Αρετή ο Στάθης δεν την ερωτεύτηκε ποτέ»

Οι αποκαλύψεις για τον ρόλο του Στάθη στην σειρά του MEGA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Την Αρετή ο Στάθης δεν την ερωτεύτηκε ποτέ»

Η νέα σειρά του MEGA «Η γη της Ελιάς» έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς η πλοκή σε συνδυασμό με τις εξελίξεις οι οποίες είναι άκρως καταιγιστικές κάθε φορά την καθιστούν μιας από τις πιο αγαπημένες.

Μεταξύ άλλων ο Πασχάλης Τσαρούχας ο οποίος υποδύεται τον Στάθη στην σειρά, περιέγραψε με τον δικό του το τρόπο τον ήρωα του, για το αν ξέρει τον δεσμό της κόρης του, αλλά και για όσα κρατούν δυνατό έναν γάμο για χρόνια.

Οι δηλώσεις του Πασχάλη Τσαρούχα

Ο Στάθης είναι ένας άντρας με αδυναμίες. Τα βρήκε ξανά με την Ιουλία, την πρώτη του αγάπη, και ετοιμάζεται να χωρίσει τη γυναίκα του, την Αρετή.

Η μεγάλη αγάπη του Στάθη ήταν και θα είναι η Ιουλία. Απλώς θυσίασε τη σχέση τους γιατί στα χρόνια εκείνα, όταν ήταν ' πιτσιρικάς και φτωχός, τον έπιασαν και του είπαν:

«Πού πας με την κοπέλα αυτή που ζει μέσα στα χρυσάφια, πώς θα τη ζήσεις, πώς θα αναπληρώσεις όλα αυτά που θα χάσει από τους γονείς της που θα την αποκληρώσουν εξαιτίας σου; Θα αντέξει τη ζωή πλάι σου ή θα κουραστεί;»

Για να μη χάσει η Ιουλία όλα αυτά, λοιπόν, την άνετη ζωή που είχε δίπλα στους δικούς της, ο Στάθης έκανε πίσω λόγω της μεγάλη αγάπης του, γιατί δεν ένιωθε αντάξιος της.

Τώρα όμως είναι μαζί ξανά. Πλέον είναι πιο ώριμοι και οι δύο ο Στάθης έχει καταφέρει πολλά στη δουλειά του, ξέρει ότι αξίζει και ότι δεν θα λείψει τίποτα ούτε στην οικογένεια του ούτε στην Ιουλία.

Και η Αρετή τι θα γίνει; Θα πάρουν διαζύγιο μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής;

Την Αρετή ο Στάθης δεν την ερωτεύτηκε ποτέ. Τη σέβεται ως μάνα των παιδιών του. Ήταν μια σύμβαση. Ήθελαν και οι δυο να κάνουν μια καλή οικογένεια.

Δεν έχουν ομαλή συμβίωση με τη γυναίκα του, δεν έχουν ερωτική σχέση, γι' αυτό και έχει ανοίξει η ρωγμή ανάμεσα τους, μπήκε το τρίτο πρόσωπο και φούντωσε ξανά η παλιά ρομαντική ιστορία με την Ιουλία. Η Αρετή και ο Στάθης τα έδωσαν όλα στο μεγάλωμα των παιδιών και ξέχασαν να είναι ζευγάρι

Ο Στάθης ξέρει για την κόρη του και με ποιον έχει σχέση;

Ο Στάθης, παρατηρεί προς το παρόν το πώς συμπεριφέρεται η γυναίκα του στη Βασιλική, την οποία θέλει να κάνει... σκληρή Μανιάτισσα. Μα η κόρη τους είναι δυναμική, γι' αυτό και θα φύγει από το σπίτι, θα βρει δουλειά, θα σταθεί στα πόδια της.

Όχι δεν ξέρει με ποιον έχει σχέση. Είναι μυστικό. Αν μαγευτεί, θα ξεκινήσει η βεντέτα. Πάντως, είναι τραγικό το ότι, σε κάποια μέρη, της γης, επικαλούμενοι την τιμή ως κώδικα ηθικής και αξιών, ξεκινούν μια σειρά δολοφονιών.

Η Αρετή στέκεται εμπόδιο και στην ευτυχία του Στέφανου με τη Μυρτάλη;

Ναι, γιατί πίσω από αυτήν τη σχέση υπάρχει πάντα ο παλιός έρωτας του Στάθη, η Ιουλία, και η Αρετή φοβάται. Αλλιώς, γιατί να μη θέλει για νύφη μια όμορφη, μορφωμένη και πλούσια κοπέλα, με καλό όνομα στη Μάνη, όπως η Μυρτάλη; Αναβάθμιση είναι…

Απλώς δεν θέλει επαφές με όλη την οικογένεια. Το αγκάθι ήταν ανέκαθεν η Ιουλία. Η Αρετή νιώθει πάντα πιο λίγη από τον Στάθη. Γι' αυτό και δεν κοιτάει να φτιάξει τη μεταξύ τους σχέση, αλλά προσφέρει μόνο ως νοικοκυρά. Θα πεθάνει με ένα ξεσκονόπαγο στο χέρι κυνηγώντας σκόνη και θέλει να προσφέρει μόνο ως μάνα.

Όλο το άλλο κομμάτι της ερωτικής συντρόφου το έχει χάσει. Όλοι οι άνθρωποι στη ζωή έχουν ανάγκη να τους αγαπήσουν, να τους προσέξουν, να τους δώσουν σημασία, το ίδιο και η Ιουλία, η Αρετή και ο Στάθης. Ο Στάθης ερωτικά νιώθει παρατημένος για χρόνια, αλλά και αυτός έχει φύγει από την Αρετή.

Η Ιουλία είναι για αυτόν η φωτιά. Αλλά μπορεί να βλέπετε τον Στάθη κολλημένο με την Ιουλία, να αργεί τα βραδιά να πάει σπίτι του υπάρχουν δηλαδή τα σημάδια της απιστίας, αλλά δεν σημαίνει ότι θα τον δείτε και να φεύγει από την οικογένεια του έχοντας «γεμίσει το τουφέκι» για το διαζύγιο... Κάτι θα γίνει και θα μείνει!

7 ΜέρεςΤV

Τι κρατά ένα γάμο ζωντανό για χρόνια;

Να είναι και οι δυο εκεί, στο γάμο τους, έτοιμοι και ξύπνιοι! Παρόντες, καλοί σύντροφοι, να εργάζονται για τη σχέση τους. Στη σειρά, η σχέση της Μυρτάλης και του Στέφανου είναι για μένα μια σχέση-φωτιά και εύχομαι να νικήσει.

Όπως αναφέρει σημερινό 12/10 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πέρα από το σενάριο τώρα στην αληθινή ζωή, φαίνεται ότι το πάθος επίσης ανάβει μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών, καθώς πηγές από τα παρασκήνια της σειράς αναφέρουν ότι ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη Κουλουκάκου

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για πολλές συναντήσεις ανάμεσά τους και εκτός των τηλεοπτικών γυρισμάτων. Οι δυο τους βρίσκονται πολύ συχνά και προς το παρόν αποφεύγουν τα πολυσύχναστα στέκια και τα μέρη στα οποία μπορούν να τους πετύχουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή ο φωτογραφικός φακός.

Πάντως, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ένα θερμό ειδύλλιο που γεννιέται και λένε ότι ίσως εδώ υπάρχει ένα έρωτας μεγάλος ο οποίος από το σενάριο μιας τηλεοπτικής σειράς, πήρε σάρκα και οστά.