Η γη της Ελιάς "καυτό" spoiler: Κάποιος πυροβολεί τη Χάιδω

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η γη της Ελιάς

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 25/10 καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αποκαλύψει τι πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδιο της σειράς που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παλιώσαμε λίγο για ερωτικές σκηνές. Κάθε δέκα μέρες που έρχονται τα νέα επεισόδια μας ξεραίνει και λέμε “θα το περάσουμε κι αυτό το βουνό”. Μας εκπλήσσει κι εμάς το σενάριο. Είμαστε πάντα έτοιμοι για κάτι το οποίο δεν περιμένουμε».

«Κάποιος πυροβολεί τη Χάιδω με δικό μου όπλο. Με πιάνουν και υπάρχει μόνος ένας άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει άλλοθι. Αυτή που δεν μπορεί να μου δώσει». Δείτε εδώ λεπτομέρειες για το αποψινό επεισόδιο 25/10.

Οι δηλώσεις του Πασχάλη Τσαρούχα για την «Γη της Ελιάς»

Οι τρυφερές νύχτες του Τσαρούχα με συμπρωταγωνίστριά του

Μια σκηνή γεμάτη ερωτικό πάθος και ένταση χάρισαν στους τηλεθεατές στο επεισόδιο της σειράς "Η γη της Ελιάς" την Πέμπτη, 16/9/2021, ο Πασχάλης Τσαρούχας και η γοητευτική ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Όπως παρακολουθήσαμε στο αποκαλυπτικό επεισόδιο, ο ένας σκέφτεται τον άλλον και παρότι γνωρίζουν πως δεν μπορούν να είναι μαζί ξανά (ο Στάθης είναι πλέον παντρεμένος κι έχει δυο παιδιά) συναντιούνται κρυφά και το πάθος τους δεν κρύβεται.

Όπως αναφέρει σημερινό 12/10 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πέρα από το σενάριο τώρα στην αληθινή ζωή, φαίνεται ότι το πάθος επίσης ανάβει μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών, καθώς πηγές από τα παρασκήνια της σειράς αναφέρουν ότι ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη Κουλουκάκου

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για πολλές συναντήσεις ανάμεσά τους και εκτός των τηλεοπτικών γυρισμάτων. Οι δυο τους βρίσκονται πολύ συχνά και προς το παρόν αποφεύγουν τα πολυσύχναστα στέκια και τα μέρη στα οποία μπορούν να τους πετύχουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή ο φωτογραφικός φακός.

Πάντως, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ένα θερμό ειδύλλιο που γεννιέται και λένε ότι ίσως εδώ υπάρχει ένα έρωτας μεγάλος ο οποίος από το σενάριο μιας τηλεοπτικής σειράς, πήρε σάρκα και οστά.