Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι πίσω από τους θανάτους των ηλικιωμένων βρίσκεται....

Οι σημερινές 25/10 εξελίξεις της σειρά του MEGA

Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι πίσω από τους θανάτους των ηλικιωμένων βρίσκεται....
TV24 25.10.2021 08:46
Από Ελένη Ζουγανέλη

Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» τρέχουν με γοργούς ρυθμούς καθώς θυελλώδες θα είναι τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις. Θα μαθευτεί όλη η αλήθεια σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία της Μυρτάλης;

Επεισόδια 54+55 (Δευτέρα 25 Οκτωβρίου)

Ο Δημήτρης αναγκάζεται να εξαγοράσει την Άννα για να βγάλει τον Ανέστη από το κρατητήριο κι έτσι οι ενενήντα χιλιάδες ευρώ επιστρέφουν και πάλι στα χέρια της. Η Μαρία βάζει σε προβληματισμό την Αθηνά, καθώς υποστηρίζει πως η διαθήκη του Ιπποκράτη έχει «μαγειρευτεί» από κάποιον.

Η Ελένη κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προσεγγίσει τον Στέφανο, αλλά αυτός δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τη Μυρτάλη. Κι η Μυρτάλη, όμως, δεν παύει να τον σκέφτεται, ενώ η Μαρίνα την προτρέπει να τον διεκδικήσει πριν τον χάσει οριστικά.

Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι πίσω από τους θανάτους των ηλικιωμένων βρίσκεται μια καλοκουρδισμένη επιχείρηση δολοφόνων. Η Μαρία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη και τον παίρνει τηλέφωνο.

Στο μεταξύ, φτάνει η μέρα των εγκαινίων στο καινούργιο μαγαζί της Αρετής. Όλη η Αρεόπολη εύχεται τα καλορίζικα στην οικογένεια Καπερνάρου.

Ο Λυκούργος, που έχει υποδεχτεί την κόρη και το εγγόνι του, έχει να αντιμετωπίσει τα κουτσομπολιά της μικρής κοινωνίας σχετικά με τον χωρισμό της από τον άντρα της. Τέλος, η Αντιγόνη πηγαίνει στον Ισίδωρο και του ανακοινώνει τις υποψίες της πως είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Ξεκινάει πόλεμος στην σειρά του MEGA

Ο Δημήτρης αρχίζει να καταλαβαίνει ότι η Αθηνά δεν πρόκειται να υποκύψει στους εκβιασμούς του, αλλά δεν κάνει πίσω. Είναι αποφασισμένος να την καταστρέψει αν δεν κάνει αυτά που της ζητάει. Ομως τα πράγματα αλλάζουν στην Γη της Ελιάς, όταν η μητέρα της Αθηνάς, η Μαρία, αναλαμβάνει να «καθαρίσει» μια και καλή την υπόθεση.

TiVi24

Η Αθηνά αισθάνεται εγκλωβισμένη με τον Δημήτρη συνέχεια να την απειλεί και θέλει να μοιραστεί με κάποιον το μυστικό της. Ετσι, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται στη Μαργαρίτα: «Θέλω να σου πω κάτι που με βαραίνει. Δεν άντεχα άλλο την κατάσταση με τον Ιπποκράτη. Ημουν και νέα γυναίκα. Ετσι άρχισα να έχω ερωτική σχέση με κάποιον μικρότερό μου», της ομολογεί, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει ποιος ήταν. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης πηγαίνει στο Σούνιο και συναντιέται με τη μάνα της Αθηνάς, κρυφά απ’ όλους. Στην σειρά όμως έχουμε και ερωτικό τρίγωνο.

Η Γη της Ελιάς mega Αθηνά Δημήτρης

Η Μαρία βάζει τον Δημήτρη μέσα στο σπίτι της και με αυστηρό τόνο του λέει: «Θα σου το πω απλά και ξεκάθαρα. Πρόσεχε, αν συνεχίσεις να απειλείς την κόρη μου, θα σε βρουν νεκρό». Ο Δημήτρης φεύγει από το Σούνιο φοβισμένος, αλλά παρ’ όλα αυτά ψάχνει να βρει τρόπο και συμμαχίες ώστε να αποκομίσει όσα πιο πολλά οφέλη μπορεί. Ετσι αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο, που θεωρεί δικό του πλέον άνθρωπο, τα ένοχα μυστικά της Αθηνάς, αλλά η έκπληξη που τον περιμένει είναι μεγάλη: «Νομίζεις ότι δεν τα ξέρω όλα αυτά που μου λες; Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι δεν είσαι γιος της.

Οπως επίσης ξέρω ότι και η μητέρα της ζει και βασιλεύει», του λέει και ο Δημήτρης αισθάνεται ακόμα μεγαλύτερη απειλή. Λίγο αργότερα όμως τα πράγματα αλλάζουν γιατί ο Δημήτρης θα ανακαλύψει ότι μπορεί από αλλού να βγει ωφελημένος. Η Αντιγόνη που έχει έρθει πιο κοντά του, τολμά να τον εμπιστευτεί και του εκμυστηρεύεται την αγωνία της για το ποιος μπορεί να είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Δημήτρης αμέσως σκέφτεται τον τρόπο που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός. Την στιγμή που ο Ισίδωρος δεν θα αντέξει ένα "χτύπημα" που θα σκάσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ξέρουμε το τέλος» - Απίστευτο spoiler του Ανδρέα Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς

Η γη της ελιάς: Η Στέλλα κεράτωνε τον Μάνο - Το παιδί που είχε στην κοιλιά της ήταν του...

Share