"Δεν έχω ξανινιώσει έτσι" - Η τρυφερή εξομολόγηση του συζύγου της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή του MEGA

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στον αέρα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παρουσίασε εχθές 26/10 το νέο της βιβλίο. Με αφορμή την παρουσίασή της, στην εκπομπή έπαιξαν πλάνα και δηλώσεις από την εκδήλωση όπου ξαφνικά είδαμε τον σύζυγο της Ελεονώρας, Θοδωρή Μαροσούλη να κάνει δηλώσεις στην κάμερα.

Μεταξύ άλλων η ίδια έμεινε "παγωτό" καθώς δεν το περίμενε, μεταξύ άλλων ο σύζυγός της ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι καλοτάξιδο και να μη σταματήσεις εδώ γιατί ξέρω ότι έχεις τρομερά καλή πένα.

Εύχομαι να τα χιλιάσεις! Δεν το διάβασα το βιβλίο, δεν μου το έδινε, ούτε καν σε ηλεκτρονική μορφή. Το διάβασα αφού τυπώθηκε το βιβλίο και πραγματικά δεν έχω ξανανιώσει ποτέ ξανά έτσι διαβάζοντας το οτιδήποτε. Ήταν τόσο παραστατικός ο τρόπος γραφής της, που με συνεπήρε»

«Είχε άγχος γιατί τα είχε στήσει όλα αυτός και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τώρα πλέον όχι ως σύζυγο, αλλά ως παραγωγό για όλα αυτά που είδαμε χθες», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δηλώσεις του συζύγου της Ελεονώρας Μελέτη

Βουρκωμένη η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη του MEGA Καλημέρα

Σε πένθος έχει βυθιστεί από χθες (26/10) το πρωί η Ελλάδα, με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Όπως το Happy Day έτσι και η εκπομπή MEGA Καλημέρα έκανε ένα αφιέρωμα προς τιμήν της μνήμης της.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη ήταν αρκετά συγκινημένα και χαρακτήρισε μεταξύ άλλων την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ πρότυπο και πηγή έμπνευσης για άλλες γυναίκες.

«Σήμερα είναι μέρα γιορτής, η οποία όμως επισκιάζεται από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Χθες νικήθηκε από τον καρκίνο, μια γυναίκα, η οποία αν παρακολουθούσες τις συνεντεύξεις της, ακόμα κι αν δεν συμφωνούσες πολιτικά με τις πεποιθήσεις της, δεν μπορούσες παρά να αναγνωρίσεις πως πρόκειται για μια σπουδαία γυναίκα, μια γυναίκα η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές μάχες και προκλήσεις στη ζωή, από τις οποίες πάντα έβγαινε νικήτρια.

Η Φώφη Γεννηματά ήταν μια γυναίκα πρότυπο, μια γυναίκα έμπνευση για όλες τις υπόλοιπες, ένας άνθρωπος μαχητής».